Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: «Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους»

Για το μεγαλείο ψυχής των γονιών της 21χρονης Έμμας που δώρισαν τα όργανα της

Κ. Μητσοτάκης: «Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο μεγαλείο ψυχής των γονιών της 21χρονης Έμμας από τα Χανιά που σκοτώθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Θεσσαλονίκη από ασυνείδητο οδηγό αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση του στο Facebook.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός στην ανάρτηση του κάνει λόγο για μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών που γίνεται πηγή ελπίδας για όλους μας.

«Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας», γράφει ο πρωθυπουργός.

«Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού», προσθέτει και καταλήγει: «Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους», γράφει ο Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος συνομίλησε και τηλεφωνικά με τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το νεαρό κορίτσι από τα Χανιά που φοιτούσε σε πανεπιστημιακή σχολή της Θεσσαλονίκης, αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από τον Αλβανό οδηγό που πλέον έχει προφυλακιστεί.

Δυστυχώς η 21χρονη φοιτήτρια ήταν εγκεφαλικά νεκρή από την περασμένη Κυριακή, και οι γονείς της δώρισαν τα όργανα της σε ανθρώπους που βρίσκονταν στη λίστα αναμονής σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.

Δείτε επίσης