Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ήταν στα αλήθεια υπό παρακολούθηση η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων;

«Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα επιτρέψει η αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια»

ΣΥΡΙΖΑ: Ήταν στα αλήθεια υπό παρακολούθηση η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Απαντήσεις για την υπόθεση των παρακολουθήσεων ζητεί εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Ειδικότερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «η σημερινή αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους επικεφαλής της εθνικής άμυνας της χώρας σοκάρει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και παραπέμπει στις πιο σκοτεινές στιγμές της ελληνικής ιστορίας».

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει άμεσα ως προϊστάμενος της ΕΥΠ να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις: Ήταν στα αλήθεια υπό παρακολούθηση οι αξιωματούχοι που έχουν ως αποκλειστικό έργο την άμυνα της χώρας έναντι ξένων επιβουλών;» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται: «Και αν ναι ποιος ο εθνικός λόγος;».

«Το ίδιο ξεκάθαρες απαντήσεις οφείλει να δώσει και η υπεύθυνη για την ΕΥΠ εισαγγελέας, κα Βλάχου: Υπέγραψε διάταξη για την παρακολούθηση των επικεφαλής της Εθνικής μας Άμυνας; Και αν ναι, ποιος ο εθνικός λόγος;» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η υπομονή του ελληνικού λαού έχει εξαντληθεί και απαιτούνται ξεκάθαρες απαντήσεις», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναφέρει καταληκτικά στην ανακοίνωσή του: «Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα επιτρέψει η αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια».

Δείτε επίσης