Πολιτική

Εύα Καϊλή: Κατέβηκε ο λογαριασμός της στο Facebook

Ενεργός είναι ακόμη ο λογαριασμός της στο Twitter

Εύα Καϊλή: Κατέβηκε ο λογαριασμός της στο Facebook
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Εύα Καϊλή έσβησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που τη θέτουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο διαφθοράς.

Μετά τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της και τον εντοπισμό 600.000, η Ελληνίδα πολιτικός απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Facebook.

Όποιος επιχειρεί να μεταβεί στο προφίλ της συναντά το εξής μήνυμα: «Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή ο κάτοχος κοινοποίησε το περιεχόμενο μόνο σε μια μικρή ομάδα ατόμων, άλλαξε τα άτομα που μπορούν να το δουν ή το περιεχόμενο έχει διαγραφεί».

kaili_

Πρόκειται για το επίσημο προφίλ της στο Facebook το οποίο υπάρχει στην ηλεκτρονική της σελίδα www.evakaili.gr.

Αντίθετα, για την ώρα παραμένει σε λειτουργία ο λογαριασμός της στο Twitter.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το βράδυ του Σαββάτου, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, έστειλε επιστολή στην ελληνίδα ευρωβουλευτή με την οποία της ανακοινώνει ότι την παύει από τα καθήκοντα της στον απόηχο των ερευνών.

Η απόφαση της έχει άμεση εφαρμογή. «Yπό το πρίσμα της εν εξελίξει δικαστικής έρευνας, αποφάσισα να αναστείλω με άμεση ισχύ όλες τις εξουσίες, τα καθήκοντα και τις εργασίες που σας έχω αναθέσει υπό την ιδιότητά σας ως αντιπρόεδρος τους Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι για την καθαίρεση της Εύας Καϊλή, θα πρέπει να συγκληθεί η Διάσκεψη των Προέδρων με πλειοψηφία 60% και να εγκρίνουν τα 2/3 της ολομέλειας την απόφαση.

Δείτε επίσης