Πολιτική

Εύα Καϊλή: «Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες», λέει η αδερφή της, Μανταλένα

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της αδερφής της Εύας Καϊλή, η οποία αναμένεται να κληθεί προς κατάθεση

Εύα Καϊλή: «Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες», λέει η αδερφή της, Μανταλένα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι κατηγορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».... αυτή είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση της αδερφής της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, η οποία μάλιστα αναμένεται σύντομα να κληθεί προς κατάθεση.

Συγκεκριμένα, με δελτίο Τύπου που απέστειλε διά του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Μανταλένα Καϊλή αναφέρεται στην πρωτόγνωρη κατάσταση που περνά η οικογένειά της και δηλώνει σεβασμό στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Μανταλένας Καϊλή, έχει ως εξής:

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη τη διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπό της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφασή της».

Δείτε επίσης