Πολιτική

Ο Παναγιώτης Πικραμένος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Ο Παναγιώτης Πικραμένος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο κ. Παναγιώτης Πικραμένος θα παραστεί ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, που θα τελεστεί στους Βασιλικούς Τάφους στο Τατόι, την προσεχή Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση να αναβαθμιστεί η εκπροσώπηση της κυβέρνησης δια του αντιπροέδρου της, πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού το 2012, πάρθηκε λόγω των πολλών επισήμων και αρχηγών κρατούν που θα παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία του 83χρονου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά είχε αποφασιστεί την κυβέρνηση να εκπροσωπήσει η υπουργός πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη. Σήμερα ωστόσο αποφασίστηκε να παραστεί ο πρώην δικαστικός λειτουργός και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, αλλά και στην ταφή που θα γίνει στη συνέχεια στο Τατόι, θα παραστούν δεκάδες εκπρόσωποι Βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη.

Δείτε επίσης