Πολιτική

Νίκαια: Επίθεση με αεροβόλο στο πολιτικό του γραφείο του Δημήτρη Μαρκόπουλου

«Δεν ξέρω τι θα γινόταν λίγη ώρα αργότερα», λέει ο πολιτικός για την επίθεση

Νίκαια: Επίθεση με αεροβόλο στο πολιτικό του γραφείο του Δημήτρη  Μαρκόπουλου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο στόχαστρο αγνώστων ατόμων μπήκε το πολιτικό γραφείο που διατηρεί στη Νίκαια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος, οι οποίοι πυροβόλησαν πιθανότατα με αεροβόλο, «κατεβάζοντας» μέρος της εξωτερικής τζαμαρίας.

Η επίθεση έγινε σήμερα το απόγευμα, χωρίς ευτυχώς να είναι κάποιος μέσα στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, ο οποίος στην ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια, έχει ανεβάσει φωτογραφία από την διαλυμένη τζαμαρία.

Παράλληλα ο Δημήτρης Μαρκόπουλος αφού αναφέρει ότι είναι όλοι καλά, διερωτάται τι θα γινόταν αν η επίθεση γινόταν λίγο αργότερα όπου θα υπήρχε κόσμος στο γραφείο.

Από την πλευρά της αστυνομίας γίνονται έρευνες με το πιθανότερο σενάριο ο άγνωστος ή οι άγνωστοι να πέρασαν από το σημείο με αυτοκίνητο και να σημάδεψαν την τζαμαρία.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα το χτύπημα έγινε σε ώρα που δεν υπήρχε κόσμος στο γραφείο΄.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Το ζήσαμε κι αυτό. Σήμερα το απόγευμα χτυπήθηκε από αγνώστους το γραφείο μου στη Νίκαια. Η έρευνα εξελίσσεται και όλα τα ενδεχόμενα διερευνούνται. Ευτυχώς το χτύπημα (ενδεχομένως από αεροβόλο) έγινε σε ώρα που δεν είχαμε επισκεπτήριο. Αν γινόταν λίγη ώρα αργότερα, δεν ξέρω πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα. Ευχαριστώ τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και την Κρατική Ασφάλεια για την άμεση παρέμβαση. Είμαστε όλοι καλά. Συνεχίζουμε όπως μας ξέρετε. Μαχητικά».

Δείτε επίσης