Πολιτική

ΝΔ: «Εκπέμπουμε Missing Alert για τον κ. Τσίπρα!»

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter

ΝΔ: «Εκπέμπουμε Missing Alert για τον κ. Τσίπρα!»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Εκπέμπουμε Missing Alert για τον κ. Τσίπρα! Ελπίζουμε να βρεθεί γρήγορα για να απαντήσει στα ερωτήματα που δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα διατυπώνει τα εξής ερωτήματα:

«Όσα καταγγέλλονται σχετικά με το κόμμα του και τον στενότερο συνεργάτη του ήταν εν γνώσει του ή όχι; γίνονταν υπό την καθοδήγησή του ή όχι;

Αν είναι ψευδή και συκοφαντικά γιατί δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα που χρόνια τώρα λέει τα ίδια, εξειδικεύοντάς τα τις τελευταίες μέρες, δημοσιοποιώντας sms, και μιλώντας για «τόμο» νέων sms;

Ποια ήταν η σχέση του ίδιου του κ. Τσίπρα με τον mr Offshore, κ. Αρτεμίου, που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, έκανε ραντεβού με Παππά-Καλογρίτσα, ζητούσε ασφάλεια για να μεταφέρει βαλίτσες και προοριζόταν για το 16% αδιαίρετο μαζί με το 35% Καλογρίτσα στο Syriza channel, βάσει των καταγγελιών και των μηνυμάτων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την πλευρά Καλογρίτσα;

Είναι ο ίδιος που έχει φωτογραφηθεί με τσάντες έξω από το Μαξίμου και συνταξίδευε με τον κ. Παππά στη Βενεζουέλα. Και είναι ο ίδιος που είχε εκπρόσωπο της εταιρείας του στην Ελλάδα τον κ. Πετσίτη, ο οποίος επίσης μπαινόβγαινε τότε στο Μαξίμου.

Ποιος ήταν τελικά ο καθοδηγητής πίσω από αυτό το ιδιότυπο αρχηγείο διανομής μαύρου χρήματος σε κόμμα, κομματικά στελέχη, κομματικά ΜΜΕ και κομματικούς μηχανισμούς προπαγάνδας, που είχε στηθεί, βάσει των καταγγελιών; Ή είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, για αυτό κρύβεται και δέχεται άφωνος τα όσα αποκαλύπτει ο Καλογρίτσας, προκειμένου προφανώς να μην τον «προκαλέσει» και αποκαλύψει περισσότερα.

Ή δεν έχει καμία σχέση και όλα γίνονταν εν αγνοία του, οπότε θα ήταν ο πρώτος που θα έπρεπε να επιδιώκει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, πράγμα που θα ξεκαθάριζε με μια δημόσια τοποθέτησή του εδώ και 8 μέρες!

Ή όλες οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις είναι ψευδείς και συκοφαντικές για το κόμμα του, οπότε μάλλον έχει κρυφτεί 8 μέρες ετοιμάζοντας πυρετωδώς τη μήνυση κατά των «συκοφαντών» του!».

Η ανακοίνωση της ΝΔ σε υστερόγραφο συμπληρώνει: «Φαίνεται ότι ο ιός της «εξαφάνισης» εξαπλώνεται ραγδαία γιατί η ίδια αφωνία χτύπησε και τον πολυγραφότατο μέχρι προ ημερών κ. Αρτεμίου!».

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του κόμματος του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Χωρίς πολλά σχόλια….".

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δείτε επίσης