Πολιτική

Το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Νταβός έδωσε όμως και το ιδεολογικό στίγμα της κυβέρνησής

Το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει αύριο στις 12:30 θεματική συνέντευξη Τύπου στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, με αντικείμενο: Οικονομία, Ανάπτυξη και Αγορά Εργασίας.

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Νταβός έδωσε όμως και το ιδεολογικό στίγμα της κυβέρνησής του με τη φράση, «είμαι φιλελεύθερος στην Οικονομία, προοδευτικός στην κοινωνική πολιτική και πατριωτικός σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής».

Τόσο στη συζήτηση με το γνωστό δημοσιογράφο όσο και στις επαφές που είχε με επιχειρηματίες στο ελβετικό θέρετρο εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανάπτυξη στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να κάνουμε την έκπληξη ξεπερνώντας το 2%, ενώ για τον Τουρισμό εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι το καλοκαίρι θα είναι εξίσου καλό με αυτό του 2022.

Κάλεσε, επίσης, τους συνομιλητές του να δουν τον οικονομικό μετασχηματισμό που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα τα τελευταία 3,5 χρόνια και ένα μεγάλο μέρος της στροφής αυτής το απέδωσε στον πολιτικό ρεαλισμό με τον οποίο αντιμετώπισε μεγάλες κρίσεις αλλά και τις προοδευτικές πολιτικές που έχει ακολουθήσει, οι οποίες, σύμφωνα με τα στεγανά, δεν ταιριάζουν σε μία κεντροδεξιά κυβέρνηση.

Δείτε επίσης