Πολιτική

Τσίπρας από ΑΔΑΕ: Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα, το φως θα νικήσει το σκοτάδι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ να τον ενημερώσει σχετικά με τα ευρήματα της έρευνας στο πλαίσιο της υπόθεσης των υποκλοπών

Τσίπρας από ΑΔΑΕ: Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα, το φως θα νικήσει το σκοτάδι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την έξοδό του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών και τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Χρήστο Ράμμο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστο Ράμμο, με τον δεύτερο να ενημερώνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις πορείες των ερευνών στο θέμα των υποκλοπών και τον Αλέξη Τσίπρα να έχει υποβάλλει σχετικό αίτημα.

Ο Χρήστος Ράμμος έχει αιτηθεί τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των ελέγχων που αφορούν τις υποκλοπές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ να τον ενημερώσει σχετικά με τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποίησε στους τηλεφωνικούς παρόχους στο πλαίσιο της υπόθεσης των υποκλοπών.

Η ΑΔΑΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ερμηνεύουν τόσο το Σύνταγμα όσο και τον εφαρμοστικό νόμο που ψηφίστηκε πριν από λίγες μέρες. Ότι δηλαδή δίνει το δικαίωμα ενημέρωσης στον πρόεδρο της Βουλής, στον υπουργό Δικαιοσύνης και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για αντίστοιχες περιπτώσεις.

Δείτε επίσης