Πολιτική

Ένταση Βαρεμένου - Καραμανλή: «Ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό», λέει η ΝΔ

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική παράταξη

Ένταση Βαρεμένου - Καραμανλή: «Ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό», λέει η ΝΔ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Για «ακραία σεξιστική επίθεση» έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για το συμβάν μεταξύ Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή.

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή».

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Βαρεμένος, το πρωί της Τετάρτης, άρπαξε από τα χέρια της κ. Καραμανλή φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να αγγίξει τη βουλευτή. Έπειτα, τσαλάκωσε το χαρτί και το πέταξε κοντά της.

Δείτε επίσης