Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Η μάχη απέναντι στον καρκίνο είναι μια μάχη που κερδίζεται

Η Ντόρα Μπακογιάννη, που είχε κάνει γνωστό πως έχει η ίδια από καρκίνο, στην ανάρτησή της αναφέρεται στη σημασία της πρόληψης

Μπακογιάννη: Η μάχη απέναντι στον καρκίνο είναι μια μάχη που κερδίζεται
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με μια ανάρτησή της, η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολίασε τη μάχη που δίνουν εκατομμύρια άνθρωποι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, τονίζοντας πως «η αξιοποίηση προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων κατά του καρκίνου του μαστού, σώζει ζωές».

Σημειώνεται πως η Ντόρα Μπακογιάννη, που είχε κάνει γνωστό πως έχει η ίδια από καρκίνο, στην ανάρτησή της αναφέρεται στη σημασία της πρόληψης.

Όπως λέει, η αξιοποίηση προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων, όπως το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» κατά του καρκίνου του μαστού, σώζει ζωές, τονίζει πως η μάχη κατά του καρκίνου, είναι μάχη που σώζεται.

«Η μάχη απέναντι στον καρκίνο είναι μια μάχη που κερδίζεται, όταν την δίνουμε με αισιοδοξία και δύναμη. Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο όπλο μας. Η αξιοποίηση προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων, όπως το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» κατά του καρκίνου του μαστού, σώζει ζωές».

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη:

Δείτε επίσης