Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Χρυσοί μισθοί στην ΕΡΤ, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται»

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ: «Χρυσοί μισθοί στην ΕΡΤ, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Χρυσούς μισθούς-πρόσκληση στα golden boys της ΕΡΤ την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται», καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μάριος Κάτσης και Ενημέρωσης Αναστασία Γκαρά.

«Τη στιγμή που η ακρίβεια χτυπάει καθημερινά ρεκόρ, 3 στα 4 νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και 700.000 σπίτια κινδυνεύουν να καταλήξουν στα χέρια των «Πάτσηδων», η Κυβέρνηση εξασφαλίζει «χρυσούς» μισθούς άνω του μισού εκατομμύριου ευρώ ετησίως για φίλους και ημετέρους στην ΕΡΤ», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και προσθέτουν: «Οι αυξήσεις στους μισθούς του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κατά 79% και 55% αντίστοιχα, είναι εξοργιστικές. Αποτελούν ξεκάθαρη κοροϊδία σε εργαζόμενους και συνταξιούχους οι οποίοι δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ αυξήσεων από την κυβέρνηση ενώ έχουν δει και την αγοραστική τους δύναμη να μειώνεται δραματικά λόγω του πληθωρισμού και της ακρίβειας. Αποτελούν εμπαιγμό της διοίκησης της ΕΡΤ και προς τους εργαζόμενους του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα οι οποίοι έλαβαν κουπόνια σίτισης αντί για αυξήσεις στους μισθούς τους».

Κλείνοντας υποστηρίζουν ότι «η ΕΡΤ δεν χρειάζεται άλλα «γαλάζια» golden boys με παχυλούς μισθούς, οι πολίτες χρειάζονται μια νέα ΕΡΤ, με σεβασμό στον κόπο των εργαζόμενων της και στα χρήματα των πολιτών».

Δείτε επίσης