Πολιτική

Οικονόμου: Ο κ.Τσίπρας γίνεται γραφικός και επικίνδυνος για την θεσμική μας τάξη

Σκληρή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Οικονόμου: Ο κ.Τσίπρας γίνεται γραφικός και επικίνδυνος για την θεσμική μας τάξη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σκληρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας με σκληρούς χαρακτηρισμούς στα όσα δήλωσε για τους πλειστηριασμούς, την πώληση των δανείων σε funds, αλλά και την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να εμφανιστεί ως «προστάτης» των δανειοληπτών.

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου που χαρακτήρισε γραφικό και επικίνδυνο τον κ. Τσίπρα, ανέφερε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ο πρωθυπουργός που νομοθέτησε την πώληση των δανείων σε funds, που μετέτρεψε τους πλειστηριασμούς σε ηλεκτρονικούς για να διευκολύνει τους δανειστές, που κατέστησε ιδιώνυμο αδίκημα την παρεμπόδιση πλειστηριασμού, που κατήργησε (1/2/19) την οριζόντια προστασία της πρώτης κατοικίας, που μόλις προχθές δήλωνε «δεν είναι και πολλοί 25.000 πλειστηριασμοί». Είναι ο άνθρωπος, που με το ίδιο έλλειμμα ευθύνης και ειλικρίνειας που τον χαρακτηρίζει εδώ και 15 χρόνια που παραμένει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να εμφανίζεται σήμερα σαν προστάτης των δανειοληπτών. Ολοι καταλαβαίνουν. Επίσης, στην Ελλάδα τις κυβερνήσεις τις εκλέγει ο λαός με την ψήφο του.

Ο κ. Τσίπρας, αναζητώντας απεγνωσμένα αφήγημα διαχείρισης της απόρριψής του από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό, γίνεται γραφικός -αφού περίπου λέει ότι άλλα θα ψηφίζει ο κόσμος και άλλα θα είναι τα αποτελέσματα- και επικίνδυνος για τη θεσμική μας τάξη.

Δείτε επίσης