Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ - Αύριο ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια

«Ψηφοδέλτια αμφίπλευρης διεύρυνσης και ανανέωσης» χαρακτήρισε τους συνδυασμούς του κόμματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ - Αύριο ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που είχε ως αντικείμενο την κατάρτιση των ψηφοδελτίων εν όψει της προκήρυξης των εθνικών εκλογών. Σύμφωνα με κομματικές πηγές, τα ψηφοδέλτια θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί και συγκεκριμένα θα αφορούν στο 76% του συνόλου.

«Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αποτυπώνουν την αμφίπλευρη διεύρυνση που αποτελεί στρατηγική μας επιλογή, εκφράζουν την ανανέωση», τόνισε σύμφωνα με κομματικές πηγές ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγηση του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Σημείωσε ότι «αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες που έχουν επιλεγεί με βάση την πολιτική τους συγκρότηση, τις προοδευτικές τους θέσεις, την διαδρομή και την καταξίωσή τους ο καθένας και καθεμιά στον τομέα του, στην εργασία, στην επιστήμη, τον πολιτισμό, τους κοινωνικούς αγώνες και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στην συλλογική μας προσπάθεια».

Δείτε επίσης