Πολιτική

Τα «μαζεύει» τώρα ο Πολάκης για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά μετά το άδειασμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Όλα θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος», αναφέρει σε νέα του ανάρτηση

Ρίχνει τους τόνους ο Πολάκης για το ψηφοδέλτιο στα Χανιά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ρίχνει τους τόνους τώρα ο Παύλος Πολάκης, μετά την οργισμένη ανάρτησή του ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις εθνικές εκλογές, αν δεν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο των Χανίων ο Μιχάλης Χαιρετάκης, προκαλώντας... το άδειασμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου κούνησε το δάκτυλο στον κ. Πολάκη, εκπέμποντας το μήνυμα πως «όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κ. Πολάκης φέρεται να επιχειρηματολόγησε χθες υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Χαιρετάκη, καθώς ήταν υποψήφιος βουλευτής και το 2019, αλλά σε πολύ πιο ήπιους τονους και οι παρευρισκόμενοι συνηγόρησαν στο να παραπέμψουν την τελική απόφαση για μια κενή θέση στο ψηφοδέλτιο των Χανίων, θέση που διεκδικεί ο κ. Χαιρετάκης, σε δεύτερο χρόνο, προκειμένου να επανεξεταστεί το θέμα και να ανακοινωθεί ο όποιος υποψήφιος στο δεύτερο κύμα ονομάτων.

Οργή

Ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε την οργή του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, δηλώνοντας πως δεν ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα μέχρι να διορθωθεί το συγκεκριμένο «λάθος».

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!».

Το άδειασμα ΣΥΡΙΖΑ

«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος», ανέφερε η Κουμουνδούρου, στην πρώτη της αντίδραση.

Σημειώνουν ότι «η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις», ενώ προσθέτοντας πως «όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Η νέα ανάρτηση Πολάκη

Ο κ. Πολάκης επανήλθε με νέα του ανάρτηση λίγη ώρα μετά την διαρροή της Κουμουνδούρου, όπου φαίνεται να ρίχνει τους τόνους, καθώς από τη θέση ότι δεν θα κατέβει εάν δεν κατέβει και ο Χαιρετάκης, αναφέρει ότι «όλα θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο».

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεια περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανια!! Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια. Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθουν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος. Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων ,γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!».

Δείτε επίσης