Πολιτική

«Κόψε τον λαιμό σου σε ζωντανή σύνδεση» – Η ΝΔ ζητά καταδίκη για σχόλιο Ζαραλίκου

Το βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου,προτρέπει τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να «κόψει τον λαιμό του σε ζωντανή σύνδεση»

«Κόψε τον λαιμό σου σε ζωντανή σύνδεση» – Η ΝΔ ζητά καταδίκη για  σχόλιο Ζαραλίκου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η υποστελέχωση των νοσοκομείων της περιφέρειας αποτελεί ένα μεγάλο αγκάθι για τα πολιτικά κόμματα, ενώ την ίδια στιγμή άγρια κόντρα προκάλεσε μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ το βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου, στο οποίο προτρέπει τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να «κόψει τον λαιμό του σε ζωντανή σύνδεση».

Σάλος με το βίντεο του Ζαραλίκου

Σάλο προκάλεσε το βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ο οποίος σχολιάζοντας την προσέλευση του κόσμου στην κοπή της πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη, πρότεινε στον υπουργό να «κόψει τον λαιμό του σε ζωντανή σύνδεση».

«Άδωνι, σε κοιτάω στα μάτια και το λέω μόνο για πάρτι σου. Επειδή μας είσαι ιδιαιτέρως μισητό πρόσωπο, σου δίνουμε την εξής ιδέα για του χρόνου: Αν θέλεις του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από ότι είχες φέτος, βγάλε ανακοίνωση ότι θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση το λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ. Πραγματικά, στο έχω και εικόνα. Follow your leader», είπε στο βίντεο ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, δείχνοντας μία εικόνα με τον Χίτλερ που αυτοπυροβολείται.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για ρητορική μίσους και ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Είναι απαράδεκτα αυτά που γίνονται. Όταν δεν καταδικάζονται από την πρώτη στιγμή, θα έρθουν κάποιοι γραφικοί οι οποίοι θα πουν όλα αυτά που είπαν. Όλος ο πολιτικός κόσμος πρέπει να τα καταδικάζει αυτά. Εάν δεν τα καταδικάζεις στην πηγή τους, την επόμενη ημέρα θα δούμε κι άλλα. Πηγή όλων αυτών των κακών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο Γιάννης Αντωνιάδης.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε πως το βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου ξεπέρασε κάθε όριο, ενώ ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σχολίασε πως πρόκειται για σάτιρα. «Όσο σκληρός λόγος και να ακούγεται, είναι καλλιτεχνικός και σατιρικός. Δεν είναι πολιτικός λόγος», δήλωσε.

Ο Γιάννης Αντωνιάδης, βουλευτής ΝΔ, αναφέρθηκε στην υποστελέχωση των νοσοκομείων στην περιφέρεια της χώρας: «Διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις ήταν ευαίσθητες προς τα νοσοκομεία της περιφέρειας. Το θέμα είναι ότι οι γιατροί δεν θέλουν να έρθουν. Έχουν δοθεί αρκετά κίνητρα, όμως θέλουν να κάνουν καριέρα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης έκανε λόγο για πλήρη διάλυση του ΕΣΥ.

«Πριν από 1,5 μήνα θρηνήσαμε το χαμό ενός 6χρονου παιδιού από τα Γρεβενά. Επειδή δεν βρήκε ΜΕΘ Παίδων στη Θεσσαλονίκη, τον πήγαν με ασθενοφόρο στην Πάτρα κι εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Έχουμε τη χορηγία του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», ετοιμάσαμε φακέλους, νομοθετήσαμε και φτάσαμε σήμερα να είναι άκυρος ο διαγωνισμός για τα νοσοκομεία της Σπάρτης και της Κομοτηνής, αλλά και το παιδιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης».

«Τον Απρίλιο του 2021 η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη χάρισε 18 νέες ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Το ξέρετε ότι από τις 18 νέες ΜΕΘ οι μισές δεν λειτουργούν; Οι εννέα είναι κλειστές εδώ και δύο χρόνια. Η κυβέρνηση έχει αλλεργία απέναντι στο ΕΣΥ», δήλωσε.

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στην υποστελέχωση του Παναρκαδικού νοσοκομείου, το οποίο λειτουργεί με ένα μόνο ακτινολόγο, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να δοθούν κίνητρα στους γιατρούς προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις στο ΕΣΥ.

Δείτε επίσης