Πολιτική

«Θα τα πούμε όλα στα όργανα», απαντά ο Πολάκης μετά την «προκήρυξη» ΣΥΡΙΖΑ

Οι αποφάσεις για το ζήτημα «Παύλος Πολάκης» στον ΣΥΡΙΖΑ θα δοθούν την Τρίτη, όταν και θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος

«Θα τα πούμε όλα στα όργανα», απαντά ο Πολάκης μετά την «προκήρυξη» ΣΥΡΙΖΑ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μήνυμα - απάντηση πως «δεν θέλει να ανοίξει διάλογο με πηγές» εξέπεμψε ο Παύλος Πολάκης μετά το «άδειασμα» και την «προκήρυξη» ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά των παραληρητικών του αναρτήσεων στα Social Media.

«Θα τα πούμε όλα στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή» ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Πολάκη.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, «προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά».

«Εκεί θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε, ποιος έχει δίκιο!» κατέληξε.

Την Τρίτη οι αποφάσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε νωρίτερα στο «άδειασμα» του Παύλου Πολάκη, απειλώντας τον με αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας» ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου, απαντώντας στην εκτός γραμμής ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα σημείωσαν πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του».

Όπως φαίνεται, οι αποφάσεις για το ζήτημα «Παύλος Πολάκης» στον ΣΥΡΙΖΑ θα δοθούν την Τρίτη, όταν και θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Δείτε επίσης