Πολιτική

Μπογδάνος για Λατινοπούλου: «Είχε έτοιμο δικό της κόμμα, έφτυσε την πλειοψηφία»

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η κυρία Λατινοπούλου είπε «δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή»

Μπογδάνος για Λατινοπούλου: «Είχε έτοιμο δικό της κόμμα, έφτυσε την πλειοψηφία»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου, σχετικά με την απομάκρυνσή της από το νεοσύστατο κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ λόγω της εκλογικής συνεργασίας με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής πόσταρε στο Twitter μια σειρά από ντοκουμέντα για την πρόταση πoυ έκανε το κόμμα του στην Αφροδίτη Λατινοπούλου να γίνει αντιπρόεδρος του νέου κομματικού σχηματισμού που προκύπτει από τη συνεργασία του δικού του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η κυρία Λατινοπούλου είπε «δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή» και «έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός».

«Στη διαγραφείσα Λατινοπούλου προτάθηκε η αντιπροεδρία του συνασπισμού και η Α' Θεσσαλονίκης. Είπε "δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή". Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός, υπονόμευσε την ΠΑΤΡΙΔΑ έχοντας ήδη έτοιμο δικό της κόμμα. Για τις συκοφαντίες της θα κινηθούμε νομικά», γράφει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Πολιτικό «διαζύγιο» για Λατινοπούλου - Μπογδάνο

Φαρμάκι έσταξε η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Αφροδίτη Λατινοπούλου για τον πάλαι ποτέ πολιτικό της σύντροφο....Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Μετά την απόφαση του Κ. Μπογδάνου να συνεργαστεί εκλογικά με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, επήλθε το «επεισοδιακό» πολιτικό διαζύγιο.

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου για τον Μπογδάνο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα διαψεύδει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, λέγοντας πως ουδέποτε υπήρξε απόφαση του συμβουλίου, όπως εκείνος υποστήριξε για την κίνηση της συμπόρευσης, αλλά «ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων σου». Παράλληλα τον κατηγορεί πως πήγε εκεί που έβριζε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους, καταλήγοντας πως «έχεις αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το έκανες μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν».

Στο μεταξύ η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέβασε το σχόλιο που έκανε στη σελίδα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και στον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προέβη σε αυτή την κίνηση καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής έσβησε το σχόλιό της.

Ακόμη η Αφροδίτη Λατινοπούλου σημειώνει πως ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιο διότι τον ενοχλεί η αλήθεια και προσθέτει πως «ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσής του».

λατινοπουλου μπογδανος

Η ανακοίνωση της συνεργασίας

Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, ανεξάρτητος βουλευτής Α Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι της ΠΑΤΡΙΔΑ εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψηφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο. «Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ". Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες».

Δείτε επίσης