Πολιτική

Ο Γεωργιάδης αντικρούει την αντιπολίτευση για τις δηλώσεις στα Τέμπη

Πόλεμος δηλώσεων για την τραγωδία στα Τέμπη - Η κόντρα Γεωργιάδη-Φίλη για τα λεγόμενα Τσίπρα και Ξάνθου για τη δολοφονία Φύσσα και τους νεκρούς στο Μάτι

Ο Γεωργιάδης αντικρούει την αντιπολίτευση για τις δηλώσεις στα Τέμπη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης αντικρούει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη φράση «θυσία» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς.

Μάλιστα, ο υπουργός κάνει λόγο για μικροπολιτική και προσπάθεια εκμετάλλευσης της τραγωδίας στα Τέμπη από την Κουμουνδούρου.

Οι δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, περιέχουν δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Ανδρέα Ξάνθου σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την τραγωδία στο Μάτι.

Συγκεκριμένα ο υπουργός γράφει: «Έχει ξεκινήσει από προχθές από την Κουμουνδούρου μία νέα προσπάθεια εκμετάλλευσης της τραγωδίας στα Τέμπη, με έλεγχο των λέξεων που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε. Εφευρίσκουν δε διάφορα για να μας πουν ότι αυτοί δήθεν είναι οι "ευαίσθητοι" ενώ εμείς οι "άκαρδοι κυνικοί κλπ" έτσι τους ενόχλησε η χρήση της λέξης "θυσία" ή η λέξη "ευκαιρία" σε σχέση με την τραγωδία….όπως λέω πάντα να θυμάστε ότι είναι υποκριτές και άνθρωποι χωρίς ντροπή. Μην τους δίνετε καμμία σημασία. Σε κανέναν δεν παραχωρούμε τον έλεγχο της ευαισθησίας μας, ούτε δίνουμε εξετάσεις σε αυτούς. Όλοι πονέσαμε και πονάμε το ίδιο από αυτή την τραγωδία, τα υπόλοιπα είναι μικροπολιτική μήπως κερδίσουν καμμία ψήφο παραπάνω….».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Ο υπουργός Ανάπτυξης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση σε εκπομπή του ΑΝΤ1, για το αν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισα αλλά και το επικοινωνιακό αφήγημα της κυβέρνησης το οποίο επιχειρεί να επιρρίψει αποκλειστικές ευθύνες στον σταθμάρχη.

Γεωργιάδης: «Πιστεύω πραγματικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται πλέον μόνον για τη μικροκομματική εκμετάλλευση αυτής της φοβερής τραγωδίας. Και παίρνω ως παράδειγμα αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο. Μιλάει ο Μητσοτάκης στο Μαρούσι, βγάζουν ανακοίνωση ότι μίλησε για τη θυσία στα Τέμπη που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο κράτος και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε απαράδεκτο, πώς το είπε αυτό ο Μητσοτάκης, δεν ντρέπεται κ.λπ.

Μπορεί να έρθει η κάμερα να δείξω κάτι; Την ευκαιρία αναστοχασμού τη βλέπετε; Βγήκε ανακοίνωση για τον Ανδρέα Ξανθό που έβλεπε το Μάτι ως ευκαιρία;».

Φίλης: Απολογείσαι συνέχεια και σπεκουλάρεις.

Γεωργιάδης: Δεν είστε δικαστήριο για να κάνετε ενόχους εσείς. Πάμε, τώρα, Τσίπρας, ακούστε τι είχε πει ο Τσίπρας.

Φίλης: Τον αφήνετε και μιλάει και διασύρει... αυτό κάνει τόση ώρα. Δεν ντρέπεται τόση ώρα; Δεν ντρέπεται;

Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας έχει πει πενήντα φορές για τη θυσία του Παύλου Φύσσα που έσωσε τη χώρα από τη Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν βγήκε ανακοίνωση για τον Τσίπρα που είπε αυτές τις λέξεις; Ακούστε τώρα γιατί σας το λέω. Γιατί είναι ψεύτες και υποκριτές. Άμα λέει ο Ξανθός "ευκαιρία" είναι καλό, άμα το λέει ο Γεωργιάδης είναι λάθος.

Φίλης: Ντροπή σου! Ντροπή σου!

Γεωργιάδης: Εσύ θα απολογηθείς, όχι εγώ. Εσύ θα απολογηθείς για όλα αυτά που έχεις κάνει στην Ελλάδα.

Δειτε το απόσπασμα που δημοσίσευσε ο υπουργός:

Δείτε επίσης