Πολιτική

Οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο - Η συνέντευξη Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές»

Ο πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του για τις κάλπες και απαντά σε ερωτήσεις νέων που βρέθηκαν στο μοιραίο Intercity

Οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο - Η συνέντευξη Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το μήνα αλλά όχι την ημερομηνία των εκλογών ανακοινώνει απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε και θα προβληθεί απόψε στις 22.50 από τον Alpha, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποσαφηνίζει ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο αλλά δεν διευκρινίζει θα διεξαχθούν στις 21 ή στις 28 Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός απαντά επίσης σε ερωτήσεις νέων που επέβαιναν στο τρένο στα Τέμπη και αναμένεται να επιμείνει ότι μόνο μέσα από την σύγκρουση με το λεγόμενο «βαθύ κράτος» μέσα από την αξιολόγηση και την λογοδοσία στο Δημόσιο δεν θα ξαναζήσουμε τέτοιες τραγωδίες.

Όπως δείχνει και το τρέιλερ της εκπομπής τα γυρίσματα έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Παράλληλα, στις απαντήσεις που δίνει, ενδιαφέρον προκαλεί μεταξύ άλλων η δήλωσή του ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τη σύμβαση που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση με την ιταλική εταιρία (Hellenic Train) που αγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και λειτουργεί τους επιβατικούς σιδηροδρόμους στη χώρα μας.

Ο πρωθυπουργός, εξάλλου, εξαγγέλλει την πρόθεσή του να ξεκινήσει την επόμενη τετραετία η διαδικασία για την Αναθεώρηση του Συντάγματος για να προχωρήσουν αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, όπως η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Δείτε επίσης