Πολιτική

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Πειραιώς κατεβαίνει ο Παύλος Πολακης

Η απομάκρυση του Κρητικού βουλευτή προκάλεσε σάλο, ενώ μεγαλύτερο σάλο προκάλεσε η επιστροφή του στην Αξιωματική Αντιπολίτευση

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Πειραιώς καταβαίνει ο Παύλος Πολακης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Πειραιώς θα κατέβει υποψήφιος ο Παύλος Πολάκης, μετά την επιστροφή στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας που, προς το τέλος Φεβρουαρίου «απομακρύνθηκε» από το ΣΥΡΙΖΑ, επέστρεψε, αλλά σε διαφορετική εκλογική περιφέρεια από εκείνη που εκλεγόταν μέχρι τώρα, και από την περιφέρεια Χανίων κατέρχεται υποψήφιος στο Πειραιά .

Η απομάκρυση του Κρητικού βουλευτή προκάλεσε σάλο, ενώ μεγαλύτερο σάλο και διαξιφισμούς ανάμεσα στην κυβερνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση αποτέλεσε η επιστροφή του, με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και ασκούν δριμεία κριτική.

Συγκεκριμένα η επιστολή αυτή του Παύλου Πολάκη φαίνεται πως ήταν αρκετή για την αλλαγή κλίματος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ενέκρινε ομόφωνα τη συμμετοχή του κρητικού βουλευτή στα ψηφοδέλτια, παρά το γεγονός ότι είχε στα χέρια της την αρνητική εισήγηση δύο άλλων κομματικών οργάνων, και ενώ δεν είχε γίνει γνωστό αν η Επιτροπή Δεοντολογία τοποθετήθηκε επί του ζητήματος που ανέκυψε με την περιβόητη ανάρτησή του τον Φεβρουάριο, η οποία προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων από κόμματα και φορείς.

Δείτε επίσης