Πολιτική

Την Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της μητέρας της Μπέτυς Μπαζιάνα

Η Βαρβάρα Μπαζιάνα τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο και κατέληξε το πρωί της Τρίτης

Την Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της μητέρας της Μπέτυς Μπαζιάνα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα τελεστεί την Πέμπτη η κηδεία της Βαρβάρας Μπαζιάνα, μητέρας της Μπέτυς Μπαζιάνα, συντρόφου του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.
Τα τελευταία χρόνια η Βαρβάρα Μπαζιάνα έδινε μάχη με τον καρκίνο ενώ τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιδείνωση και κατέληξε το πρωί της Τρίτης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Βαρβάρα Μπαζιάνα νοσηλευόταν επί μήνες στο Λαϊκό Νοσοκομείο αλλά το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στο σπίτι της, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.
Ο Αλέξης Τσίπρας από το πρωί της Τρίτης ακύρωσε όλες τις επαφές του προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στη σύντροφο του, δεν μίλησε στη Βουλή ενώ δεν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών που θα γίνει στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, ενώ ο διπλωματικός σύμβουλος του, Βαγγέλης Καλπαδάκης, ενημέρωσε σχετικά τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Βαρβάρα Μπαζιάνα, μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα, συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα. Η Βαρβάρα Μπαζιανα γεννήθηκε στην Κεφαλονιά. Σπούδασε και έζησε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε ως μαία. Τα τελευταία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με το καρκίνο, με βαθιά αξιοπρέπεια και δύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια»

Δείτε επίσης