Πολιτική

Η Λατινοπούλου, ο Μπογδάνος και στη μέση...η «ΠΑΤΡΙΔΑ»

Στα «μαχαίρια» ξανά οι δύο πρώην πολιτικοί σύντροφοι μετά την ίδρυση του νέου κόμματος

Λατινοπουλου νεο κομμα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά το πολιτικό «διαζύγιο» με τον Μπογδάνο η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, Αφροδίτη Λατινοπούλου ίδρυσε δικό της κόμμα.

Η ρήξη ανάμεσα σε Λατινοπούλου και Μπογδάνο ήρθε μετά την απόφαση του δεύτερου να συμμαχήσει προεκλογικά με τον Πρ. Εμφιετζόγλου και την «Πατριωτική Ένωση».

«Εφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός»

Η πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ, επιβεβαίωσε τις αναφορές του Κ. Μπογδάνου περί ίδρυσης δικού της κόμματος. Με τη φράση «έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός», είχε περάσει στην αντεπίθεση ο ανεξάρτητος βουλευτής στις ανακοινώσεις για την αποχώρησή της από τον συνδυασμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κ. Λατινοπούλου το προηγούμενο διάστημα είχε επαφές με νομικούς κύκλους, πριν ιδρύσει το δικό της κόμμα.

«ΠΑΤΡΙΔΑ» ή «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α»;

Με ανάρτησή της στο instagram, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, έκανε γνωστό ότι ιδρύει πολιτικό κόμμα το οποίο θα ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΔΑ». Μάλιστα όπως τονίζει η ίδια, στο χειμαρρώδες μανιφέστο της, μιλάει για «κοινές πολιτικές όλων των κομμάτων», για «πόλεις παραδομένες στη βρώμα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα», ενώ σημειώνει ότι το σύνθημά της είναι «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

Άγνωστο παραμένει αν η ίδια έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο την ίδρυση του νέου κόμματος ή το αν θα βρει ως εμπόδιο το όνομα που είναι... παρόμοιο με αυτό του κόμματος Μπογδάνου.

Πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι δίπλα στο όνομα του κόμματος θα προσθέσει και το ονοματεπώνυμό της, ώστε να πάρει έγκριση και να μην την «μπλοκάρει» ο Άρειος Πάγος.

Η ανακοίνωση για την ίδρυση του νέου κόμματος:


Ο πόλεμος αναρτήσεων μετά τη διαγραφή Λατινοπούλου από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α

Ο ανεξάρτητος βουλευτής πόσταρε στο Twitter μια σειρά από ντοκουμέντα για την πρόταση πoυ έκανε το κόμμα του στην Αφροδίτη Λατινοπούλου να γίνει αντιπρόεδρος του νέου κομματικού σχηματισμού που προκύπτει από τη συνεργασία του δικού του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η κυρία Λατινοπούλου είπε «δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή» και «έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός».

«Στη διαγραφείσα Λατινοπούλου προτάθηκε η αντιπροεδρία του συνασπισμού και η Α' Θεσσαλονίκης. Είπε "δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή". Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός, υπονόμευσε την ΠΑΤΡΙΔΑ έχοντας ήδη έτοιμο δικό της κόμμα. Για τις συκοφαντίες της θα κινηθούμε νομικά», γράφει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Στο μεταξύ η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε ανεβάσει το σχόλιο που έκανε στη σελίδα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και στον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά ότι προέβη σε αυτή την κίνηση καθώς ο ανεξάρτητος βουλευτής έσβησε το σχόλιό της.

Ακόμη η Αφροδίτη Λατινοπούλου σημειώνει πως ο κ. Μπογδάνος έσβησε το σχόλιο διότι τον ενοχλεί η αλήθεια και προσθέτει πως «ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσής του».

λατινοπουλου μπογδανος

Δείτε επίσης