Πολιτική

Επανεμφάνιση Δούρου για την ακρίβεια μπροστά σε ένα ψυγείο

Ένα προεκλογικό «σποτ» ανέβασε στα social media η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια

Επανεμφάνιση Δούρου για την ακρίβεια μπροστά σε ένα ψυγείο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η εξαφανισμένη εδώ και τέσσερα χρονια Ρενα Δουρου, εμφανίστηκε μπροστά σε ένα... ψυγείο για να στείλει το μήνυμα πως μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μπορούν να γεμίσουν το ψυγείο των νοικοκυριών.
Με αυτό τον τρόπο εγκαινίασε τις προεκλογικές της εμφανίσεις στα sosial media καθώς θα είναι υποψήια με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό τομέα της Β' Αθηνών.

Μετά την τραγωδία στο Μάτι η πρώην περιφερειάρχης Αττικής επέλεξε να απουσιάζει από τον δημόσιο διάλογο και τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, ενώ δεν έκανε ούτε δημόσιες παρεμβάσεις για θέματα της επικαιρότητας σε όλη την θητεία της ΝΔ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ( το οποίο θυμίζει διαφημίσεις παλαιών δεκαετιών) κρατάει ένα τάπερ στο χέρι, ανοίγει την πόρτα του ψυγείου της και προσπαθεί να στέλει... πολιτικό μήνυμα για την ακρίβεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανενός μας και καμιάς μας δεν γεμίζει με το food pass, market pass, τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ και αρμόδιου υπουργού».


Η επανεμφάνιση της κ. Δούρου και τα όσα αναφέρει στο συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε δεικτικά στην ανάρτησή του τόσο την «αισθητική» του προεκλογικού σποτ όσο και το περιεχόμενό του.


Δείτε επίσης