Πολιτική

Ανδρουλάκης: Μιλάω για προγραμματικές συγκλίσεις δεν υπάρχει «άγνωστος» πρωθυπουργός

«Δεν θα προτείνω για πρωθυπουργό έναν από τους πρωταγωνιστές της απαξίωσης», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ομιλία του

Ανδρουλάκης: Μιλάω για προγραμματικές συγκλίσεις δεν υπάρχει «άγνωστος» πρωθυπουργός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, από την Σπάρτη αυτή τη φορά, τόνισε ότι δεν θα δείξει καμία ανοχή σε φαινόμενα παρακμής για το δικαίωμα της εντολής που του δίνει το Σύνταγμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα προτείνω για πρωθυπουργό έναν από τους πρωταγωνιστές της απαξίωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά. Συνέχισε εξαπολύοντας μια διμέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν βρει κοινό τόπο. «Με τη θεώρηση Μητσοτάκη, συμφωνεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενος στις υποκλοπές, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι ήρθε να αντιμετωπίσει την φαυλότητα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ωστόσο εξέθεσε ανεπανόρθωτα την χώρα.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε την παραμονή του Νίκου Παππά στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ο οποίος επισήμανε έχει καταδικαστεί με 13-0 από το ειδικό δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες, απόφαση που εκδόθηκε ομοφώνως από τους 13 δικαστές οι οποίοι κληρώθηκαν από τη Βουλή (διαδικασία στην οποία τα ψηφοδέλτια επέλεγε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Βίτσας).

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε ότι από την αρχή που έχει βρεθεί στην ηγεσία του κόμματος του, λέει τα ίδια, ωστόσο, παρατήρησε ότι τώρα τα όσα λέει ενόχλησαν την «εγχώρια» διαπλοκή. Σημείωσε, δε, ότι η «εγχώρια διαπλοκή βρίσκεται σε… Vertigo», διότι ο ελληνικός λαός θα δείξει μηδενική ανοχή στο σύστημα Μητσοτάκη. «Ένα σύστημα εξουσίας που έμαθε να δίνει προτεραιότητα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας και όχι του λαού», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Σπάρτη:

Δείτε επίσης