Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Λαμία αύριο ο πρωθυπουργός - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Θα κάνει δύο ομιλίες, μία για τον Αναπτυξιακό και μία για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Λαμία αύριο ο πρωθυπουργός - Αναλυτικά το πρόγραμμα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τη Λαμία θα επισκεφθεί αύριο (27/3) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει δύο ομιλίες σε ισάριθμες εκδηλώσεις στην 1 μμ (παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων) και στις 7 μμ. (ειδική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας).

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, η πρώτη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φθιώτιδα θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο στις 10:00 το πρωί, όπου αναμένεται να επιθεωρήσει το έργο αναβάθμισης του Λιμένα, ένα έργο προϋπολογισμού 9,8 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Ο Πρωθυπουργός φτάνοντας στη Λαμία, στις 11:30 θα επισκεφθεί το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, όπου θα εκτελεστεί το εμβληματικό έργο της ανάπλασής της που θα χρηματοδοτηθεί με 50.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και το ΥΜΕΠΕΡΑΑ, αλλά και το κλειστό κολυμβητήριο που κατασκευάζεται, ακριβώς δίπλα, στην οδό Φιλίας.Στη συνέχεια, στις 12:30 ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμέων στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, όπου θα πραγματοποιηθεί εθιμοτυπική επίσκεψη.

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη 1 μμ το μεσημέρι θα βρεθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Λεωνίδου στη Λαμία όπου θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Στερεάς, στην οποία θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών Φορέων από όλη την Στερεά Ελλάδα.

Στις 6 μμ το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στη Λαμία με τους βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Τέλος στις 7 μμ το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας, την οποία θα παρακολουθήσουν φίλοι και οπαδοί του κόμματος.

Δείτε επίσης