Πολιτική

Χατζηνικολάου σε Πολάκη: «Είσαι άθλιος συκοφάντης, τα στοιχεία είναι ψευδή»

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στη νέα επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Χατζηνικολάου σε Πολάκη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτηρίζει «θλιβερό» τον Παύλο Πολάκη, επισημαίνει ότι τα στοιχεία που επικαλείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «είναι ψευδή, όλα».

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στη νέα επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα των δύο που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες.

«Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές. Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις» καταλήγει στην ανάρτησή του για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Το πρωί της Πέμπτης ο Παύλος Πολάκης είχε απαντήσει στην δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου ότι οι εταιρείες στις οποίες αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας το πρωί της Τετάρτης, θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον του.

«Ανυπομονώ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης ζητώντας από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τις ρυθμίσεις χρεών των εταιρειών του.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Χατζηνικολαου σε Πολακη

Χατζηνικολάου - Πολάκης: Η κόντρα που ξέσπασε την Τετάρτη

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο, ο οποίος τον αποκάλεσε βρωμιάρη, ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του ρωτάει δημοσίως τον Νίκο Χατζηνικολάου, αν ισχύουν τα χρέη τα οποία μάλιστα, αγγίζουν τα 32,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Νίκος Χατζηνικολάουτου απάντησε λίγο αργότερα, εξηγώντας ότι όλα τα χρέη είναι ρυθμισμένα και εξυπηρετούνται κανονικά. Κάνει μου μήνυση, σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Καλημέρα, Καλημέρα»

κ. Νίκο Χατζηνικολάου:

Πριν από μια εβδομάδα με αποκάλεσες δημόσια άθλιο, συκοφάντη και βρωμιάρη (φωτό 1).
Επέλεξα να μη σου απαντήσω. Όχι λόγω αδυναμίας, αλλά γιατί εγώ απαντώ μόνο με στοιχεία.

Σήμερα λοιπόν, με βάση στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μου, σε καλώ και σε προκαλώ να απαντήσεις δημόσια:

Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;
Το γράφω και ολογράφως γιατί το ποσό είναι ασύλληπτο: ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΝΉΝΤΑ ΛΕΠΤΑ; (φωτό 2)

Συγκεκριμένα:

- Η εταιρεία "REAL MEDIA Α.Ε": 14.903.032,77 € στην Εφορία και 5.007.069 € στον ΕΦΚΑ

- Η εταιρεία "ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Α.Ε": 10.468.726,84 € στην Εφορία

- Η εταιρεία "REAL PRESS Α.Ε": 1.595.420,32 € στην Εφορία

- Η εταιρεία "ΕΝΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε": 565.795,57 € στον ΕΦΚΑ.

Την απάντησή σου δεν την περιμένω εγώ, γιατί εδώ δεν πρόκειται για κάποια προσωπική "βεντέτα". Την περιμένει με αγωνία η κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος ασήκωτων χρεών και δανείων!

Η απάντηση Χατζηνικολάου

Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη, έγραψε λίγο αργότερα στο facebook ο δημοσιογράφος:

«Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

Δείτε επίσης