Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Φαντασίωση η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας

Οι πολίτες γνωρίζουν επίσης «ότι υπάρχει και κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Ο κ. Τσίπρας, με τα ψέματα και τις εμμονές του» πρόσθεσε

Οικονόμου για Τσίπρα: Φαντασίωση η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015-2019», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα.

Όπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου η χώρα, «έμεινε όρθια στις κρίσεις. Μείωσε 50 φόρους, αύξησε κατά 20% τον κατώτατο μισθό, έχει διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από τη υπόλοιπη Ευρώπη, η ισχυρή φωνή της ακούγεται από το Κογκρέσο μέχρι το Ισραήλ και από τις Βρυξέλλες μέχρι τον αραβικό κόσμο».

Και προσέθεσε: «Τα σύνορά μας είναι απροσπέλαστα και η γεωστρατηγική μας θέση ενισχυμένη.

«Στην παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια υπηρετούν περισσότερα στελέχη από ό,τι στο παρελθόν. Αυτά και πολλά άλλα, οι πολίτες τα γνωρίζουν από προσωπική εμπειρία».

Ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε, μάλιστα, πως οι πολίτες γνωρίζουν επίσης «ότι υπάρχει και κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Ο κ. Τσίπρας, με τα ψέματα και τις εμμονές του».

«Με τις εύκολες υποσχέσεις που θα χρηματοδοτήσει από τα λεφτόδεντρα των νέων φόρων, για τους οποίους μια πρόγευση μας έδωσε ο κ. Δραγασάκης. Και με τις φαντασιώσεις για μια δήθεν προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, που ούτε να την περιγράψει δεν τολμά» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σημείωσε, μάλιστα, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιγράφει την προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας «είτε γιατί ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα σχηματιστεί ποτέ, είτε γιατί η περιγραφή της θα αποκάλυπτε την ανακύκλωση φθαρμένων και μοιραίων για την πατρίδα προσώπων και πολιτικών».

Δείτε επίσης