Πολιτική

ΝΔ για Μιθριδάτη: Αδιάφορες για ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα οι ομοφοβικές, χυδαία σεξιστικές

Η αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας

Μιθριδάτης, Νέα Δημοκρατία, Υποψηφιότητα, ΣΥΡΙΖΑ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά τα σχόλια και τις κριτικές που γίνονται για την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από απλούς πολίτες αλλά και πολιτικούς, η Νέα Δημοκρατία, άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, κατακρίνοντας τις ομοφοβικές και χυδαίες συμπεριφορές του υποψηφίου βουλευτή αλλά και την αδιαφορία που επιδεικνύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αυτά.

Η αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος ήταν έντονη και επικριτική στην υποψηφιότητα του Μιθριδάτη, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στα όσα κατά καιρούς έχει γράψει ο συμπεριληφθείς στα ψηφοδέλτια.

«”Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα”. Τα έχει πει ο Μιθριδάτης. Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Τον καλωσορίζουμε»

ΝΔ: Ομοφοβικές, χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της ΝΔ επισημαίνει ότι «ο κ.Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες».

Για τον κ.Τσίπρα, συνεχίζει, «και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα "στραβά μάτια"';».

Η ΝΔ επισυνάπτει στην ανακοίνωσή της και ένα δείγμα από τις εν λόγω αναρτήσεις του Μιθριδάτη, τις οποίες, νωρίτερα, καυτηρίασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Εάν δεν πρόκειται περί πρωταπριλιάτικου αστείου, είναι πραγματικά απίστευτο ότι ο @atsipras αποφάσισε να προτείνει για βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου έναν άνθρωπο που διακρίνεται για ομοφοβικές, σεξιστικές, και χυδαίες συμπεριφορές σε τέτοιο βαθμό. Αυτό το τμήμα Ανθρωπίνων…, έγραψε.

Εκλογές 2023: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια

Την υποψηφιότητα του ράπερ Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη σχετική ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία τους από τη συνάντηση που είχαν πριν από λίγο στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου, ο κ. Τσίπρας καλωσορίζει τον Μιθριδάτη στη συστράτευσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ παραθέτει έναν στίχο από το τραγούδι του «Για να μην τα χρωστάω».

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας αναφέρει στην ανάρτησή του:

«‘Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα

δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα'.

Τα έχει πει ο Μιθριδάτης.

Γι' αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Τον καλωσορίζουμε».

Δείτε επίσης