Πολιτική

Αλέξης Γεωργούλης: Νέα πολιτική κόντρα για την ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη

Η υποψήφια του ΣΎΡΙΖΑ και μητέρα της Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη, μετά το σάλο, «κατέβασε» την ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη

Αλέξης Γεωργούλης, Πολιτική Αντιπαράθεση, Ζωή Βαρέλη -Στεφανίδη, Κατερίνα Στεφανίδη, Ολυμπιονίκης, Υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει λόγω της υπόθεσης Αλέξη Γεωργούλη οξύνθηκε ακόμα περισσότερο μετά την ανάρτηση υποψήφιας βουλευτή της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ανατολική Αττική, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη σε σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναπαρήγαγε πρωτοσέλιδο του «Μακελειού».

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αντέδρασαν με οργή, με αποτέλεσμα η κ. Βαρελή-Στεφανίδη να ανασκευάσει την αρχική ανάρτησή της, αναφέροντας πως «ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».

Αλέξης Γεωργούλης, Πολιτική Αντιπαράθεση, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, Κατερίνα Στεφανίδη, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι της συγγνώμης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε προηγηθεί έντονο τηλεφώνημα της Κουμουνδούρου, στο οποίο της ζητήθηκε να ανασκευάσει άμεσα τα γραφόμενα της. Μάλιστα, η Κουμουνδούρου δεν είχε αντιληφθεί εξαρχής το περιεχόμενο της ανάρτησης του κομματικού στελέχους της, καθώς όταν αντιλήφθηκε από τις αντιδράσεις ότι κάτι είχε συμβεί με την υποψήφια βουλευτή, στην αναζήτηση σχετικών πληροφοριών εκείνη είχε διαγράψει το σχετικό σχόλιο.

Η επίμαχη ανάρτηση της κ.. Βαρέλη-Στεφανίδη σήκωσε... κύμα αντιδράσεων, μεταξύ των οποίων και τα σχόλια του Παύλου Χρηστίδη και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Ο υποψήφιος βουλευτής στον νότιο Τομέα της Β' Αθηνών Παύλος Χρηστίδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε «είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό;» ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με όσα είχε γράψει λίγο νωρίτερα η Ζωή Βαρέλη - Στεφανίδη.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε τα εξής: «Υποψήφια Βουλευτής @syriza_gr. Συγχαρητήρια @atsipras για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση @tsapanidou! Μόνο ντροπή.

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη

Στο μεταξύ, η κόρη της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη, έσπευσε να διευκρινίσει πως «δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου».

 Αλέξης Γεωργούλης, Πολιτική Αντιπαράθεση, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Πάντως, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος τόνισε πως «μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

«Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν», κατέληξε ο κ. Μάντζος.

Δείτε επίσης