Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-Τσαπανίδου:«Ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει τους πολίτες-κατηγορεί τους γονείς των θυμάτων για εργαλειοποίηση»

Έντονη απάντηση με αφορμή την δήλωση του πρωθυπουργού για την τραγωδία των Τεμπών

Τσαπανίδου, ΣΥΡΙΖΑ, Μητσοτάκης,  Τέμπη,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σκληρή ήταν η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πόπης Τσαπανίδου στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα όσα δήλωσε πριν από λίγες ώρες στην συνέντευξη που παρέθεσε στο δελτίο του Αντέννα1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, για την τραγωδία των Τεμπών.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την σύγκρουση των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, και την μήνυση που κατέθεσαν γονείς και συγγενείς των θυμάτων, για την οποία ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για εργαλειοποίηση, η κ. Πόπη Τσαπανίδου απάντησε: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει τους πολίτες - Κατηγορεί τους γονείς θυμάτων για εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, γράφει:

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει τους πολίτες - Κατηγορεί τους γονείς των θυμάτων για εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών»

Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε και σήμερα ότι δεν νιώθει τους πολίτες. Αδυνατεί να τους καταλάβει ακόμα και στον βαθύ πόνο που προκαλεί η απώλεια. Που προκαλεί η τραγωδία. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του.

Αφού έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει το έγκλημα στα Τέμπη. Αφού κατέβασε τον υπουργό των Τεμπών τον κ. Καραμανλή υποψήφιο στη Σέρρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τώρα μπροστά στις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων, δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και μαζί τους.

Δεν διστάζει πουθενά. Δεν ντρέπεται καθόλου. Δεν νιώθει.

Πρέπει να φύγει. Δεν μας αξίζει», καταλήγει η ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο βραδινό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Αντένα1, ο πρωθυπουργός απάντησε σε σειρά ερωτήσεων που τέθηκαν από τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, μεταξύ των οποίων για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, για τις υποκλοπές. Επίσης αναφέρθηκε στους πολιτικούς του αντιπάλους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Ανδρουλάκη, αποκλείοντας ουσιαστικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Δείτε επίσης