Πολιτική

Γεραπετρίτης: «Θέλουμε μια ισχυρή κυβέρνηση απέναντι στις προκλήσεις»

«Οι Έλληνες καταψήφισαν τον διχαστικό και θολό λόγο» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική του συνέντευξη

γιώργοσ γεραπετρίτησ, εκλογέσ, εκλογέσ 2023, συνέντευξη, τηλεόραση, κυβέρνηση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Ο πρωθυπουργός είναι μία καλή τύχη για τη χώρα, δημιούργησε συνθήκες ώστε η κυβέρνηση να είναι επαγγελματική. Είναι πραγματικό εντυπωσιακό το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή παραδώσαμε υπουργοί, όχι όπως παλιά τυπικά, αλλά πολύ συγκεκριμένους φακέλους και χρονοδιαγράμματα», δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.

Στη συνέχεια ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τόνισε πως οι «κάλπες ξεκινούν από το μηδέν, με στόχο να αναδείξουν την κυβέρνηση που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις».

«Η ελπίδα μας είναι να έχουμε κυβέρνηση στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Είναι σωστό και ωφέλιμο για τη χώρα να υπάρχει μία ισχυρή κυβέρνηση που θα μπορεί να ανταπεξέλθει», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ξεκινάμε από το μηδέν. Πολλοί αναφέρονται σε δεύτερο ημίχρονο, η πραγματικότητα είναι ότι ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι μία κάλπη που θα αναδείξει όχι την αντιπολίτευση, αλλά την κυβέρνηση».

«Θέλουμε μία ισχυρή κυβέρνηση με γρήγορα αντανακλαστικά, που θα βρεθεί απέναντι στις προκλήσεις, οι οποίες δεν θα εκλείψουν στο μέλλον», τόνισε.

«Οι Έλληνες ψήφισαν δύο πράγματα: από τη μία, μία ισχυρή κυβέρνηση που θα έχει το σθένος και τη νομιμοποίηση να αντιπαρέλθει τις δυσκολίες και από την άλλη, καταψήφισαν ένα λόγο προεκλογικό, που ήταν διχαστικός, μισαλλόδοξος και θολός» πρόσθεσε μιλώντας στο Mega.

Δείτε επίσης