Πολιτική

«Πυρά» Καστανίδη κατά Ανδρουλάκη για την Α' Θεσσαλονίκης - «Προσωπική προσβολή»

«Ποτέ δεν εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια» - «Απόφαση του Ανδρουλάκη αν θα μετέχω ως υποψήφιος ή ως απλός πολίτης»

«Πυρά» Καστανίδη κατά Ανδρουλάκη για την Α' Θεσσαλονίκης - «Προσωπική προσβολή»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Πυρά» κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη για την απόφαση του τελευταίου να κρατήσει τη βουλευτική έδρα στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο εκλεγμένος Χάρης Καστανίδης, κάνοντας λόγο για «προσωπική προσβολή».

Ειδικότερα, ο κ. Καστανίδης σχολίασε επίσημα πλέον την κίνηση Ανδρουλάκη το πρωί του Σαββάτου, λέγοντας πως «ποτέ δεν εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια».

Πιο αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Καστανίδη, έχει ως εξής:

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ενημέρωσε για την απόφασή του να καταλάβει ο ίδιος την έδρα της παράταξης στην Α’ Θεσσαλονίκης, την ίδια ακριβώς ώρα που ενημέρωνε επισήμως και τον Τύπο.
Δεν αξιώνω κανόνες δεοντολογίας σε μιαν εποχή έκπτωσης της πολιτικής. Ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε, έκρινε και αποφάσισε μόνος, όπως, άλλωστε, δικαιούται.

Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρακτικά κάποια σημασία, αφού η Βουλή θα συγκληθεί για μία μόλις ημέρα και θα διαλυθεί αμέσως.

Στο συμβολικό και ηθικό πεδίο, όμως, έχει μεγάλη σημασία, για λόγους που αντιλαμβάνονται μόνο όσοι διαθέτουν ιστορική συνείδηση του χώρου.

Η προσωπική προσβολή δεν κάμπτει την υποχρέωσή μου να δώσω μέχρι τέλους τον αγώνα για την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Απλός μαχόμενος πολίτης ή μετέχων στο ψηφοδέλτιο, είναι αδιάφορο, γιατί ουδέποτε εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια».

Δείτε επίσης