Πολιτική

Εκλογές:Ο Κασιδιάρης δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Η ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάθεση της αίτησης του στον Άρειο Πάγο

Κασιδιάρης, Εκλογές 2023,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο καταδικασμένος και προφυλακισμένος για εγκληματική οργάνωση Ηλίας Κασιδιάρης, «ξαναχτυπά», δηλώνοντας μάλιστα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κατεβαίνει υποψήφιος για βουλευτής στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Με ανάρτηση του στο twitter, ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει μάλιστα ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

Με περισσή αλαζονεία και ειρωνική διάθεση ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής αναφέρεται στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Βορίδη, Γεραπετρίτη, για τις τροπολογίες που κατέθεσαν με στόχο το μπλοκάρισμα του κόμματος του όπως ισχυρίζεται στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «επιδόθηκε στον Άρειο Πάγο η δήλωση του Συνασπισμού Ανεξαρτήτων Υποψηφίων "Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» με υποψηφίους σε όλη την επικράτεια".

Παράλληλα ανακοινώνει και την επιθυμία του να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

Αναλυτικά όλη η ανάρτηση του Ηλία Κασιδιάρη

«Επιδόθηκε στον Άρειο Πάγο η δήλωση του Συνασπισμού Ανεξαρτήτων Υποψηφίων "Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία" με υποψηφίους σε όλη την επικράτεια. Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών και θα διεκδικήσω τη δυναμική επάνοδό μου στην βουλή.

Η υποψηφιότητά μου βασίζεται στα άρθρα 29 και 51 του Συντάγματος, αλλά και στον ισχύοντα εκλογικό νόμο (όπως αυτός τροποποιήθηκε με τις τροπολογίες Βορίδη - Γεραπετρίτη) που προβλέπει τη συμμετοχή στις εκλογές όχι μόνο κομμάτων, αλλά και συνασπισμών ανεξαρτήτων υποψηφίων.

Αυτή την φορά το Α1 τμήμα δεν θα πρέπει απλά να παραβιάσει το Σύνταγμα για να με αποκλείσει από τις εκλογές. Θα πρέπει να ξεπεράσει και τις τρεις συνεχόμενες τροπολογίες που νομοθέτησε κατά παράβαση του Συντάγματος και σε καθεστώς πανικού η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα πρέπει να αποφανθεί ότι ο Βορίδης και ο Γεραπετρίτης δεν ήξεραν τι έγραφαν, καθώς δεν συμπεριέλαβαν στις αντισυνταγματικές απαγορεύσεις τους, τους συνασπισμούς ανεξαρτήτων υποψηφίων.

Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι ο αγώνας για την Πατρίδα και την Ελευθερία δεν σταματά και δεν κάμπτεται, όσα εμπόδια και να θέσει απέναντί μας το σύστημα εξουσίας. Θα πάμε μέχρι το τέλος, μέχρι την τελική νίκη των Ελλήνων!»

Δείτε επίσης