Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρνητικός στον κορωνοϊό - Η ανάρτηση

Κυριάκος Μητσοτάκης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με ανάρτησή στο instagram ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι είναι πλέον αρνητικός στο κορωνοϊό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κ. Μητσοτάκης νόσησε την περασμένη εβδομάδα, με το τεστ να τον δείχνει θετικό την Παρασκευή 2/6.

Η ανάρτηση:

Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ακύρωση της επίσκεψης στο Άγιον Όρος λόγω κορωνοϊού

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά θετικός βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος με βίντεο που ανέβασε στα social media (Instagram και TikTok).

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο συγκεκριμένο βίντεο έκανε προληπτικά τεστ και διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον ιό και νοσεί από Covid-19. Μετά την επιβεβαίωση του θετικού αποτελέσματος, ακυρώνεται η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σαββατοκύριακο στην Χαλκιδική καθώς και η επίσκεψη που είχει προγραμματιστεί στο Άγιο Όρος την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα. Έχουν ενίοτε, όμως, και ένα τίμημα» αναφέρει στο βίντεο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπληρώνει: «Σήμερα, έκανα το τεστ του covid. Είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικεία μου».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι για κάποιες ημέρες θα χρειαστεί να παραμείνει στο σπίτι του. Μάλιστα, ανακοινώνει και την ακύρωση του προγράμματος για το τριήμερο, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ: «Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, όμως. Εκεί θα είμαι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία. Αλλά, βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεο μου».

Δείτε επίσης