Πολιτική

Σκέρτσος: «Η Νέα Δημοκρατία θέλει ντιμπέιτ και με τους 5 αρχηγούς»

«Εμείς πιστεύουμε ότι οι τηλεμαχίες, οι συζητήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι οξυγόνο για τη Δημοκρατία», είπε ο εκρπόσωπος Τύπου της ΝΔ

Άκης Σκέρτσος, Ντιμπέιτ, Εκλογές 2023
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Άκης Σκέρτσος αναφέρθηκε στη θέση της Νέας Δημοκρατίας για ένα ντιμπέιτ ενόψει των εκλογών 2023, που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου.

Όπως είπε, η ΝΔ θέλει ένα ντιμπέιτ με τη συμμετοχή των πέντε αρχηγών των κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή στις εκλογές του Μαΐου.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, είπε:

«Εμείς πιστεύουμε ότι οι τηλεμαχίες, οι συζητήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι οξυγόνο για τη Δημοκρατία» είπε ο κ. Σκέρτσος προσθέτοντας πως «σήμερα που έχουμε τη διακομματική συνεδρίαση για το θέμα της τηλεμαχίας, εμείς προσερχόμαστε με θέση να γίνει η τηλεμαχία για όλα τα κόμματα που έχουν εκλεγεί από την τελευταία κάλπη».

Όπως τόνισε, «είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε ξανά το πρόγραμμα μας για το μέλλον, για την Ελλάδα του 2027 και του 2030, για τα άλματα που πρέπει να κάνουμε ώστε η Ελλάδα να γίνει μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα» και συμπλήρωσε πως «μόνο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες να προχωρήσουν μπροστά».

Σε ερώτηση, τέλος, για το τι προτείνει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Σκέρτσος απάντησε: «ένα ντιμπέιτ με τους πέντε αρχηγούς».

Δείτε επίσης