Πολιτική

Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Γιάννη Οικονόμου επισκέφτηκε την Ευρυτανία

Στην περιοχή βρέθηκε και η Σοφία Ζαχαράκη, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για το σχέδιο του κόμματος για την επόμενη τετραετία

Νέα Δημοκρατία, κλιμάκιο, επίσκεψη, Γιάννης Οικονόμου, Ευρυτανία, Σοφία Ζαχαράκη, επίσκεψη, εκλογές, εκλογές 25ης Ιουνίου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την Ευρυτανία επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΔ στο πλαίσιο των επισκέψεων του κόμματος στην περιφέρεια ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου και η πρώην υφυπουργός Τουρισμού και υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής Σοφία Ζαχαράκη.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Οικονόμου μίλησε για τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών Φουρνά, Κρίκελλο, Μεγάλο Χωριό και Άγιο Νικόλαο, ενώ συναντήθηκε με τους εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας ο κ. Οικονόμου τόνισε: «Στην Ευρυτανία σήμερα είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με κατοίκους από τη Φουρνά, το Κρίκελλο, το Μεγάλο Χωριό, τον Άγιο Νικόλαο και φυσικά την πρωτεύουσα, το Καρπενήσι.

Νέα Δημοκρατία, κλιμάκιο, επίσκεψη, Γιάννης Οικονόμου, Ευρυτανία, Σοφία Ζαχαράκη, επίσκεψη, εκλογές, εκλογές 25ης Ιουνίου

Μιλήσαμε για την κατάσταση του τόπου μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου και ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει οι συμπολίτες να προσέλθουν μαζικά στη νέα εκλογική διαδικασία για να επιβεβαιώσουν εμφατικά το αποτέλεσμα της πρώτης, καθώς μόνο έτσι μπορεί να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της χώρας.

Συζητήσαμε για τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να μείνουν οι νέοι της Ευρυτανίας στον τόπο τους μέσω της ανάπτυξης της τουριστικής δραστηριότητας, αλλά και της αξιοποίησης του δασικού πλούτου με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον.

Η μοναδική καθαρή πρόταση διακυβέρνησης περνά μέσα από την ασφαλή αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στα μεγάλα αστικά κέντρα και την Περιφέρειά μας να βαδίζουν στον δρόμο της προκοπής, για να συνεχίζει η αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας να πρωταγωνιστεί».

Από την πλευρά της η κ. Ζαχαράκη επισκέφθηκε τους οικισμούς Ραπτόπουλο, Βαλαούρα, τη Δυτική Φραγκίστα, τις περιοχές Γρανίτσα Παλαιοκατούνα και Κρέντη όπου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Η Δυτική Ευρυτανία και ο Δήμος Αγράφων είναι ένας ευλογημένος τόπος με άμεση ανάγκη βελτίωσης των υποδομών πρόσβασης, συνεχή φροντίδα για τα θέματα παιδείας και υγείας αλλά και δημιουργία συνθηκών παραμονής ή και προσέλκυσης κατοίκων σε μια περιοχή που η ομορφιά της φύσης σε καθηλώνει. Συγχρόνως όμως προβληματίζει έντονα το δημογραφικό πρόβλημα και η φυγή των νέων. Στην περιοδεία μας στα χωριά του Δήμου Αγράφων συνομιλήσαμε με τους κατοίκους, αφού τους ευχαριστήσαμε για την ουσιαστική στήριξη που έδειξαν στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές της 21 Μαΐου και τους ζητήσαμε με σεβασμό αλλά και πλήρη συναίσθηση της ευθύνης την επιβεβαίωση αυτού του θετικού αποτελέσματος στις εκλογές της 25 Ιουνίου. Αναφερθήκαμε αναλυτικά στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα των Αγράφων 90 εκατ. ευρώ το οποίο για πρώτη φορά θέτει την ορεινότητα ως μία διακριτή πιλοτική πολιτική, μια πολιτική που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για εφαρμογή και σε άλλα ορεινά μέρη της πατρίδας μας.

Νέα Δημοκρατία, κλιμάκιο, επίσκεψη, Γιάννης Οικονόμου, Ευρυτανία, Σοφία Ζαχαράκη, επίσκεψη, εκλογές, εκλογές 25ης Ιουνίου

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του νόμου, τον κ. Θάνο Τσαντίλα, συντονιστή εκλογών Ευρυτανίας αλλά και την κ. Κατερίνα Καλαντζή, αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, με τους οποίους περιοδεύσαμε στον Δήμο Αγράφων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας κ. Οικονόμου, ο οποίος την ίδια ώρα περιόδευσε στα χωριά του Δήμου Καρπενησίου και με τον οποίον συναντήσαμε τους πολίτες Καρπενησίου χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης. Μαζί μας και ο κύριος Μανώλης Γραφάκος, γενικός συντονιστής των εκλογών στην Στερεά Ελλάδα.

Με όρεξη για δουλειά και διάθεση για πολιτική με αποτέλεσμα προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά και για την Ευρυτανία».

Οι κ.κ. Οικονόμου και Ζαχαράκη συνοδευόμενοι από τα μέλη της ΔΕΕΠ και πολιτευτές, συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα όπου και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής ενώ η περιοδεία τους κατέληξε σε μία κοινή ομιλία στην περιοχή του Καρπενησίου.

Δείτε επίσης