Πολιτική

Περιοδείες με βλέμμα στην ισχυρή αυτοδυναμία - Το νέο μήνυμα Μητσοτάκη στους πολίτες

Η ΝΔ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την επόμενη μέρα

Περιοδείες  βλέμμα στην ισχυρή αυτοδυναμία – Το νέο μήνυμα Μητσοτάκη στους πολίτες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πυκνώνουν μέρα με την ημέρα οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα προς τις κάλπες της 25ηςΙουνίου.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ και το επιτελείο του έχουν μετρήσει κάθε βήμα τους και έχουν μελετήσει προσεκτικά κάθε πόλη που υπάρχει στο πρόγραμμα των επισκέψεών του ενώ παράλληλα «τρέχουν» και οι περιοδείες πρώην υπουργών και κορυφαίων κομματικών στελεχών της ΝΔ που μεταφέρουν το μήνυμα της συμμετοχής σε όλη τη χώρα προκειμένου η ΝΔ να εξασφαλίσει το βράδυ της 25ης Ιουνίου την ισχυρή αυτοδυναμία.

Από τη Νέα Ιωνία έως την Καβάλα, την Θάσο και την Δράμα ο Πρόεδρος της ΝΔ και τον Ασπρόπυργο που θα επισκεφθεί σήμερα αφού θα έχει μεσολαβήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στέλνει το μήνυμα ότι η ΝΔ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την επόμενη μέρα που θα οδηγήσει τη χώρα στον δρόμο που έχει χαράξει εδώ και 4 χρόνια έτσι ώστε η Ελλάδα να είναι μια περήφανη, ευρωπαϊκή χώρα, πιο παραγωγική, με υψηλότερα εισοδήματα, πιο πράσινη, ψηφιακή, κοινωνική και ισχυρή.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι χθες από τη Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα σε όσους επέλεξαν τα κομματίδια δεξιά της ΝΔ αλλά και σε όσους επιχειρούν να εμπλέξουν την εκκλησία σε κομματικά παιχνίδια.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θύμισε στους ψηφοφόρους ότι το κόμμα του ήταν εκείνο που έκανε πράξη την δέσμευση να πάψει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι. «Η Ελλάδα θωράκισε τα σύνορά της στη θάλασσα, στην ξηρά, ενίσχυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της και η φωνή της, η φωνή της πατρίδας μας ακούγεται πια δυνατή, από τις Βρυξέλλες μέχρι το Αμερικανικό Κογκρέσο. Η Ελλάδα, σήμερα, έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, είπε χαρακτηριστικά.

Και τόνισε ακόμα ότι πρέπει εκείνοι που έστρεψαν το βλέμμα τους και τελικά την ψήφο τους σε άλλα κόμματα, ενδεχομένως κάποια μικρότερα κόμματα τα οποία τοποθετούνται εκ δεξιών της Νέας Δημοκρατίας, να μάθουν ότι ο πατριωτισμός στα λόγια είναι εύκολος, ο πατριωτισμός της ευθύνης και της πράξης μετριέται, όμως, με αποτελέσματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας ανοικτά για την δράση εκείνων που παίζουν με την πίστη των πολιτών. Όπως σημείωσε κάνουν λάθος εκείνοι που επιδιώκουν να «φυλακίσουν» την ορθόδοξη πίστη στα στεγανά κάποιων μικρών κομμάτων.

«Τους απαντάμε», είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ, «ότι η Ορθοδοξία και η πίστη μας είναι πολύ μεγαλύτερη και ήταν πάντα δύναμη ενότητας και όχι διχασμού του ελληνικού λαού. Και ας αφήσουμε την Εκκλησία μακριά από τα της πολιτικής».

Την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Βόρεια Εύβοια με στάσεις στην Αιδηψό και την Ιστιαία, ενώ θα επισκεφθεί και την Στυλίδα.

Το Σάββατο θα βρεθεί στο Κιλκίς και θα ζητήσει από τους πολίτες να του δώσουν τη δύναμη να τον εμπιστευτούν έτσι ώστε να κάνει πράξη το σχέδιο για μια καλύτερη Ελλάδα.

Θα επισημάνει μάλιστα ότι το κόμμα του τα προηγούμενα 4 χρόνια έδωσε δείγματα γραφής όχι μόνο ως προς την αντιμετώπιση των κρίσεων αλλά και για το πως κατάφερε να ανατάξει την οικονομία και να την βάλει σε μια τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Δείτε επίσης