Πολιτική

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός - Η επικοινωνία με τον Κ. Μητσοτάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν θα διαπραγματευτώ την καθολική πρόσβαση του κάθε πολίτη στο ΕΣΥ»

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ τίθεται ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια, Σπύρος Πνευματικός μετά τις δηλώσεις του για διαλογή των καρκινοπαθών ασθενών.

«Λυπάμαι για μία δήλωση που έκανε ο Σπύρος Πνευματικός χθες… Επικοινώνησα και ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από την προεκλογική μάχη και σε περίπτωση που εκλέγει να παραδώσει την έδρα του στον επόμενο ή στην επόμενη επιλαχούσα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στη Βόρεια Εύβοια.

Έτσι, εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ τίθεται ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια, Σπύρος Πνευματικός μετά τις δηλώσεις του για διαλογή των καρκινοπαθών ασθενών και παρά την αναδίπλωση και τη συγγνώμη με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι παρερμηνεύτηκαν και διαστρεβλώθηκαν από κάποιους. Είχε προηγηθεί χθες το οργισμένο τηλεφώνημα του γραμματέας της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη στον ίδιο, όπου και του ζητούσε να βγάλει διορθωτική ανακοίνωση. Και μπορεί το φάλτσο αυτό να οδήγησε στον εκπρόσωπο της ΝΔ, Άκη Σκέρτσο να στείλει μήνυμα στα γαλάζια στελέχη να «μην αυτοσχεδιάζουν» και να αρκούνται στις κεντρικές θέσεις του κόμματος, ωστόσο βγήκε νωρίς σήμερα η κόκκινη κάρτα, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν επιτρέπει παραφωνίες.

Η ανάρτηση Πνευματικού:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν θα διαπραγματευτώ την καθολική πρόσβαση του κάθε πολίτη στο ΕΣΥ»

Ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην Αιδηψό ανακοίνωσε ότι ο Πνευματικός τίθεται εκτός εκλογικού αγώνα. Σε περίπτωση που ο κ. Πνευματικός εκλεγεί στις δεύτερες κάλπες, καθώς τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο και δύνανται να αλλάξουν, ο ίδιος θα παραιτηθεί και θα παραδωσει την έδρα. «Ένα πράγμα δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ: την καθολική πρόσβαση του κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως σε ποιο στάδιο βρίσκεται, στην καλύτερη θεραπεία που μπορεί να προσφέρει το ΕΣΥ», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε επίσης