Πολιτική

Περιφερειακές εκλογές 2023: «Κλειδώνουν» τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά

Τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» 

Περιφερειακές εκλογές 2023: «Κλειδώνουν» τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ολοκληρώνεται τις ημέρες αυτές η κατάρτιση του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος είναι υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές 2023 και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στη νέα εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο συνδυασμό «Αττική Μπροστά» εντάσσονται συμπολίτες μας με καταξιωμένες διαδρομές στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, με ισχυρή παρουσία από τον εμπορικό, τον ιατρικό, τον δικηγορικό, τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Αθλητές και πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά

Ενδεικτικά, στον Κεντρικό Τομέα θα συναντήσουμε τις υποψηφιότητες της πρώην πρωταθλήτριας του beach volley, Βάσως Καραντάσιου, και του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Νίκου Σαργκάνη, που ως γνωστόν, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Εκεί θα βρούμε, επίσης,τον διακεκριμένο πλαστικό χειρουργό, Γιάννη Λύρα, και τον γνωστό δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ και πρώην Γ.Γ. του ΠΣΑΤ, Γιάννη Δάρα.

Περιφερειακές εκλογές 2023: Τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στον συνδυασμό «Αττική Μπροστά»

Στο Νότιο Τομέα θα συναντήσουμε την αγαπητή σε όλους τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, τη νεαρή δικηγόρο, Ίριδα Ζαφειροπούλου, κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Στους υποψήφιους θα δούμε ακόμα τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Άρη Μισαηλίδη, την δραστήρια στο χώρο των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες Άννα Μπιθικώτση, κόρη του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση. Επίσης, στο Νότιο Τομέα θα δώσουν λάμψη στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά και οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη και Κώστας Σόμμερ. Σημαντική επίσης θα είναι η παρουσία του υποστράτηγου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη.

Στον Πειραιά ξεχωρίζει η υποψηφιότητα της -ιδιαίτερα δημοφιλούς- Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου, καθώς και του Παραολυμπιονίκη Νίκου Παπαγγελήκαι της επιχειρηματία Τζίνας Πολέμη.

Στα Νησιά δυναμικό παρών θα δώσει – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς.

Δείτε επίσης