Πολιτική

Άδ. Γεωργιάδης σε Στέφανο Κασσελάκη: Άσε την κλάψα, στην Εκάλη μεγάλωσες όπως και εγώ

«Είναι ενδιαφέρον ότι για υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει από σήμερα κάποιος κύριος που έχει  ζήσει το “American dream”»

Άδ. Γεωργιάδης σε Στέφανο Κασσελάκη: Άσε την κλάψα, στην Εκάλη μεγάλωσες όπως και εγώ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με μια «αιχμηρή» ατάκα ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης επέκρινε τον νέο υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή το σημερινό μήνυμα-σποτ του.

«Είναι ενδιαφέρον ότι για υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει από σήμερα κάποιος κύριος που έχει ζήσει το “American dream”», σχολίασε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε:

«Αν κατάλαβα καλά ο κ. Κασσελάκης πήγε στην Αμερική φτωχός, αλλά μετά από 10 χρόνια μπορούσε να πάρει με προσωπική εγγύηση δάνειο για να αγοράσει πλοίο. Αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Αυτό σημαίνει ότι είχε καταφέρει να αποκτήσει μία τεράστια περιουσία. Αυτή είναι η δύναμη του καπιταλισμού θα έλεγα στον κ. Κασσελάκη.

Στο βίντεο που βλέπουμε, ο κύριος Κασσελάκης είναι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου και της επιτυχίας του καπιταλιστικού συστήματος.

Τώρα αν ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος προφανώς έχει πάρα πολύ καλούς επικοινωνιολόγους και ακριβούς από ό,τι μπορώ να δω γιατί αυτό το βίντεο δεν γίνεται σε κινητό τηλέφωνο, αυτό έχει τρικάμερο, μακιγιέζ, φώτα, digital επεξεργασία…

Έχει ξοδέψει πολλές χιλιάδες ευρώ για να γίνει αυτό το βίντεο. Ο κύριος που βλέπετε είναι η ενσάρκωση της επιτυχίας του καπιταλισμού. Άρα, ένας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ… καπιταλιστής».

Και συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης:

«Θα τον κρίνουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καλό για τη χώρα τα κόμματα να πάψουμε να έχουμε την τοξική πολιτική αντιπαράθεση του παρελθόντος, να μπορούμε να μιλάμε για προγραμματικά ζητήματα, να μην φοβόμαστε να πούμε ότι ‘’δούλεψα στην Goldman Sachs’’, να μην φοβόμαστε να πούμε ότι ‘’είμαι εφοπλιστής’’, να μην φοβόμαστε να πούμε ότι ‘’πήρα δάνειο από τράπεζα και πήρα το πλοίο’’. Αυτά είναι θετικά πράγματα. Δεν είναι βέβαια πολύ ΣΥΡΙΖΑϊκά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κρίνουν οι ίδιοι».

Όσον αφορά στην… Εκάλη, πέταξε το «καρφί» του ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Κασσελάκη:

«Μου κάνει λίγο περίεργο. Όταν έχεις μεγαλώσει στην Εκάλη, ε, άσε και λίγο την κλάψα. Σας το λέω εγώ που επίσης έχω μεγαλώσει στην Εκάλη, αλλά δεν έχω αρχίσει την κλάψα.

Κι εγώ έχασα τους γονείς μου, κι εγώ αφού μεγάλωσα στην Εκάλη μετά έγινα φτωχός, κι εγώ έκανα επιχείρηση μετά και μπήκα στην πολιτική.

Δεν άρχισα ποτέ την κλάψα, ότι με κυνήγησε κανένα παραδικαστικό και βρέθηκα από το παραδικαστικό στην Goldman Sachs. Να είμαστε λίγο συνεννοημένοι».

«Ξαναλέω, έχει καλούς επικοινωνιολόγους ο κύριος αυτός, προφανώς έχει αρκετά λεφτά. Έχει ενδιαφέρον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εναλλακτική πρόταση έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ό,τι πιο αντίθετο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Αυτό θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Ως προς την κλάψα και την καταγγελία για τον Μητσοτάκη, θα συνιστούσα πολύ ευγενικά κύριε Κασσελάκη αφήστε την κλάψα, μπείτε με τις πολιτικές σας ιδέες.

Αφήστε την κλάψα, στην Εκάλη καλά μεγαλώσατε, όπως κι εγώ καλά μεγάλωσα με πολύ ωραίο κλίμα», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης