Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς: Αυτοί είναι οι 214 υποψήφιοι του συνδυασμού του «Αττική Μπροστά»

Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 52,5 έτη, ενώ το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες

Νίκος Χαρδαλιάς, Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, επικεφαλής της παράταξης «Αττική Μπροστά» έκανε σήμερα Πέμπτη (31-08) τα... αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τα 214 πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στον συνδυασμό του και διεκδικούν την ψήφο των πολιτών ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι, στις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

O συνδυασμός περιλαμβάνει 55 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, 33 στην Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, 30 στην Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών, 28 στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, 25 στην Π.Ε. Πειραιά, 30 στη Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, 10 στην Π.Ε. Δυτικής Αττικής και 3 στην Π.Ε. Νήσων.

Με αυτοδιοικητική εμπειρία το 44% των υποψηφίων

Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 52,5 έτη, ενώ το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 44% των υποψηφίων έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς 30 εξ΄ αυτών είναι εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι και 63 είναι εν ενεργεία ή πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι σε 40 Δήμους της Αττικής.

Ν. Χαρδαλιάς: Στόχος όλων να πάμε την Αττική πιο μπροστά

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 214 συμπολίτες μας που παίρνουν θέση μάχης στο συνδυασμό μας. Θέση μάχης για τη νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θέση μάχης, προπάντων, για ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών σε κάθε μια από τις 66 γειτονιές της Αττικής» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς με αφορμή την ανακοίνωση του συνδυασμού «Αττική Μπροστά».

Ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι «πρόκειται για πρόσωπα καταξιωμένα στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο. Πρόσωπα που έχουν μοχθήσει και έχουν φέρει απτά αποτελέσματα στους τομείς τους. Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά. Πρόσωπα που απευθύνονται σε ολόκληρη την κοινωνία, με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα».

«Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω όλες και όλους εκείνους που είχαν τη διάθεση να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο. Όλοι μαζί θα δώσουμε την κοινή μάχη, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές. Στόχος όλων είναι να πάμε την Αττική πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο γρήγορα. Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε» κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους του συνδυασμού (ονόματα, φωτογραφίες, και ιδιότητες) ΕΔΩ

Δείτε επίσης