Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Γουστάρω να ξεδοντιάσω δικαστικούς και δημοσιογράφους»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε λέγοντας ότι θα βάλει «τέλος στις ασυλίες βουλευτών» αλλά και «στο ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες»

Στέφανος Κασσελάκης: «Γουστάρω να ξεδοντιάσω δικαστικούς και δημοσιογράφους»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας σε πλήθος υποστηρικτών έβαλε στο «κάδρο» δικαστικούς και δημοσιογράφους.

Ο κ. Κασσελάκης, συνέχισε λέγοντας ότι θα βάλει «τέλος στις ασυλίες βουλευτών» αλλά και «στο ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες».

Με την υπόσχεση ότι «αυτό ξεκινάει από την Κυριακή» ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά υπόσχεται ότι «στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις. Πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό».

Αφού, δε, υποστηρίζει ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ίσως κάποτε πρωθυπουργός, «οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία τέλος κι αυτό», στη συνέχεια παίρνει... φόρα από τα χειροκροτήματα και τις ερωτήσεις και απαντά «γουστάρω» όταν ακούει μια γυναίκα «αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα». «Εγώ γουστάρω αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή» ακούγεται να απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης