Πολιτική

Λοβέρδος για Κασσελάκη: Το καλωσόρισμα στην πολιτική και τα ερωτήματα για το μέλλον

Πως σχολίασε το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Ανδρέας Λοβέρδος, Στέφανος Κασσελάκης, ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, που φέρνει πρώτο στην διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Στέφανο Κασσσελάκη, σχολιάστηκε από τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο πρώην υπουργός, με ανάρτηση του θέλησε να καλωσορίσει στην πολιτική τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως το ποσοστό του το επιβάλει, αφήνοντας ωστόσο κάποιες αιχμές για το ποιο θα είναι το πολιτικό του μέλλον.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ρίχνει και τα βέλη του σε πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ- δεν τα κατονομάζει- τα οποία όπως αναφέρει άφησαν το πρόσφορο έδαφος για την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Μένει, πάντως, να δούμε εάν ο άνθρωπος αυτός έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει, ή εάν η πορεία του απλώς θεμελιώνεται στις χίμαιρες και τις αυταπάτες του 2012, που ομολογήθηκαν ρητά ή σιωπηρά το 2015» αναφέρει σε ανάρτησή του για τη νίκη Κασσελάκη ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος.

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Λοβέρδος μιλά και για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους λέγοντας πως «για όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούν, χρήσιμο είναι να σκεφτούν μήπως οι ίδιοι του προετοίμασαν το έδαφος».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου

«Το 45% του Στ. Κασσελάκη στις ενδοκομματικές εκλογές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβάλλει σε όλες και όλους το καλωσόρισμά του στην πολιτική. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός, πως η ενδεχόμενη νίκη του Κασσελάκη και στον δεύτερο γύρο θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Για όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούν, χρήσιμο είναι να σκεφτούν μήπως οι ίδιοι του προετοίμασαν το έδαφος. Π.χ. ενώ όλοι θέλαμε να αφήσουμε πίσω τους διχασμούς και τους εμφυλίους, κάποιοι από εκείνους προσπαθούσαν να φέρουν στο σήμερα τον Γράμμο και τη Μακρόνησο. Και ήρθε ο Κασσελάκης να τους αρπάξει τα σύμβολα αυτά.

Μένει, πάντως, να δούμε εάν ο άνθρωπος αυτός έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει, ή εάν η πορεία του απλώς θεμελιώνεται στις χίμαιρες και τις αυταπάτες του 2012, που ομολογήθηκαν ρητά ή σιωπηρά το 2015. Το συμπέρασμα για το ποιο από τα δύο αυτά ενδεχόμενα ισχύει, θα προκύψει σύντομα. Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία για το τί θα συμβεί».

Δείτε επίσης