Πολιτική

«Πόλεμος» Κασσελάκη-Αχτσιόγλου για το debate με αναφορές σε Τσακαλώτο και Παππά

«Όχι» σε debate είπε ο νικητής του α’ γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, για να δώσει «πληρωμένη» απάντηση η Έφη Αχτσιόγλου

«Πόλεμος» Κασσελάκη-Αχτσιόγλου για το debate με αναφορές σε Τσακαλώτο και Παππά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αρνητικά απάντησε στην πρόταση της συνυποψήφιάς του Έφης Αχτσιόγλου να διεξαχθεί debate μεταξύ εκείνης και του ιδίου ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος από σήμερα το πρωί Τρίτης (19/09) έχει και επίσημα τη στήριξη του Νίκου Παππά.

Μάλιστα, την καλεί σε κοινή περιοδεία, επισημαίνοντας πως «είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι».

Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Debate με τον Κ. Μητσοτάκη.

Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι.

Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία».

Είναι σαφής η αναφορά του κ. Κασσελάκη στη δήλωσή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο που φέρεται να στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου στον β’ γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου σε Στέφανο Κασσελάκη

Από την πλευρά της, απαντώντας επιμένει η Έφη Αχτσιόγλου στη διεξαγωγή debate ανάμεσα στην ίδια και στον έτερο υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη εν όψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών την επόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου:

«Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης.

Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας.

Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος».

Και στη δήλωση της κας Αχτσιόγλου είναι σαφές το... καρφί για τον Νίκο Παππά που στηρίζει και επίσημα από σήμερα τον Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε επίσης