Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: «Δεν μετέβη η ΕΥΠ στη Λιβύη – Κανένα ζήτημα με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ»

«Επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες ότι πρόκειται για ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Παύλος Μαρινάκης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Δεν ισχύει ότι μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Λιβύη, το διαψεύδουμε» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχετικά με όσα διακινούνται για το τραγικό δυστύχημα κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής.

«Επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες ότι πρόκειται για ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η κυβέρνηση συνέλεξε πληροφορίες μετά από αυτό το τραγικό συμβάν» ανέφερε σήμερα κατά της διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι δεν υπάρχει «κανένα ζήτημα άρσης εμπιστοσύνης» στο πρόσωπο του αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου:

«Το κάνω σαφές για να μην υπάρχει παρεξήγηση» είπε, ενώ όσον αφορά τις αρχικές ανακοινώσεις εξήγησε πως «η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων δεν κινείται με δημοσιογραφικούς όρους».

«Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε από τη Λιβύη και αυτή αναπαρήγε από την αρχή. Δεν υπήρχε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μόλις υπήρξε ενημέρωση αμέσως εκδόθηκαν οι επόμενες ανακοινώσεις και ενημερωθήκαμε όλοι για την τραγική έκβαση αυτού του δυστυχήματος» είπε ο κ. Μαρινάκης.

Δείτε επίσης