Πολιτική

Παραμονή εκλογών ΣΥΡΙΖΑ: Οικογενειακά η Αχτσιόγλου - Σε πάρτι νεολαίας ο Κασσελάκης

Οι δύο υποψήφιοι ηγέτες ρίχνουν τους τόνους μια μέρα πριν τις κάλπες

Παραμονή εκλογών ΣΥΡΙΖΑ: Οικογενειακά η Αχτσιόγλου - Σε πάρτι νεολαίας ο Κασσελάκης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια μέρα έμεινε για να στηθούν οι κάλπες που θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μονομάχοι Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης ρίχνουν αυλαία στον προεκλογικό αγώνα...που περιείχε ένταση, ευθείες βολές αλλά και ανέβασε τους τόνους στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου ξέκλεψαν λίγο χρόνο το πρωί του Σαββάτου για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Για την κυρία Αχτσιόγλου, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο δίχρονο γιο της τον οποίο και συνόδεψε σε παιδική χαρά στην περιοχή του Χαλανδρίου. Χαμογελαστή, ευδιάθετη και γεμάτη αισιοδοξία.

Η ίδια ανέφερε πως «θα μπορούσε να υπάρξει και λιγότερη ένταση αλλά είμαστε εδώ που είμαστε». Για το κόμμα είπε πως «ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν μετά την ήττα του Ιουνίο και τον κλονισμό από την παραίτηση Τσίπρα».

Σχολιάζοντας, ακόμη, την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί τόνισε: «Από την πλευρά μου μπορώ και θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του κόμματος την επόμενη ημέρα, ανάλογα με τις ικονότητες και τις δεξιότητές τους, έχω δείξει ότι είμαι στρατιώτης». Τέλος σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν βρίσκει χρόνο για το παιδί της είπε: «Δεν τα πήγα τόσο καλά ως μητέρα αυτό το διάστημα, το προηγούμενο διάστημα το είχα ισορροπήσει».

Το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη περιγράφεται ιδιαίτερα πυκνό την σημερινή ημέρα, με τον ίδιο να δίνει μια μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό, ξεκινώντας από το συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ, όπου υπήρξε ομιλητής, τοποθετούμενος από το βήμα για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης θα κάνει βόλτες το απόγευμα στην Αθήνα για να συνομιλήσει με πολίτες και το βράδυ θα βρεθεί σε πάρτι νεολαίας σε μπαρ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Δείτε επίσης