Πολιτική

Πρώτη συνάντηση Κασσελάκη - Φίλη...για να «σπάσει» ο πάγος

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει μ' έναν από τους μεγαλύτερους «επικριτές» του από τη στιγμή της εκλογής του

Πρώτη συνάντηση Κασσελάκη - Φίλη...για να «σπάσει» ο πάγος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συνάντηση με τον Νίκο Φίλη αναμένεται να έχει αύριο (03/10) ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, πριν την προγραμματισμένη επαφή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει μ' έναν από τους μεγαλύτερους «επικριτές» του από τη στιγμή της εκλογής του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα προηγηθεί η συζήτησή τους αυτήν της αντίστοιχης με την ΠτΔ και της επίσκεψης του πρώτου στην Κύπρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Φίλης, από την επόμενη κιόλας ημέρα του κ. Κασσελάκη στον «θώκο» του κόμματος, είχε ασκήσει κριτική στον νεό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηρισμούς όπως «έχει ύφος Τραμπ». Δεν είχαν λείψει, μάλιστα, και οι αναφορές στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και στο γεγονός ότι δεν είχε δηλώσει την υποστήριξή του σε κάποιον εκ των υποψηφιών.

Στέφανος Κασσελάκης: Τι είχε πει ο Νίκος Φίλης

Επίθεση εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης στον Στέφανο Κασσελάκη κάνοντας λόγο για «ύφος Τραμπ» από τον νέο πρόεδρο του κόμματος. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φίλης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε πως ο Κασσελάκης «δεν είναι φαινόμενο ενός μήνα».

«Ούτε μίας κραυγαλέας μηντιακής βοήθειας που είχε. Είναι το φαινόμενο της μεταπολιτικής, το θέαμα και όχι η ουσία, κάτι σαν Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία ή ακόμη χειρότερα είδα τον τρόπο της εκφοράς του λόγου του κ. Κασσελάκη, κάτι σαν Τραμπ, σαν ύφος Τραμπ, όχι ουσία, αλλά ύφος». Συνεχίζοντας, ο κ. Φίλης υπογράμμισε:

Δείτε επίσης