Πολιτική

Το λογοπαίγνιο Βορίδη και η φαρμακερή ατάκα Πλεύρη για τον Κασσελάκη

Πρώτη εμφάνιση σε ρόλο «χειροκροτητή προέδρου» στην Ολομέλεια, έγραψε ο Θάνος Πλεύρης στα social για τον νέο αρχηγο ΣΥΡΙΖΑ

Το λογοπαίγνιο Βορίδη και η φαρμακερή ατάκα Πλεύρη για τον Κασσελάκη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Φάμελλου, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε για πρώτη εντός της αίθουσας της Ολομέλειας και κάθισε στα έδρανα των αξιωματούχων καθώς δεν έχει την ιδιότητα μέλους της εθνικής αντιπροσωπείας.

«Ελπίζω η πρώτη παρουσία υπο την ιδιότητα του ακροατή της διαδικασίας για τον κ. Φαμελλάκη… συγγνώμη τον κ. Κασσελάκη… να μην ήταν απογοητευτική γιατί αυτά που ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά» σχολίασε ο Υπουργός παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που διεξάγεται στην Βουλή για νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να απαντήσει στην τοποθέτηση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου.

Την έντονη αντίδραση των στελεχών της ΝΔ έχει προκαλέσει το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη περί «χειροκροτητών» βουλευτών, με τον Θάνο Πλεύρη να δηλώνει ότι η πρώτη εμφάνιση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή είχε το ρόλο του «χειροκροτητή προέδρου».

«Παρουσία μόλις 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (από τους 47) η πρώτη εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη σε ρόλο χειροκροτητή στην Ολομέλεια», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης στο Χ (πρώην Twitter). Είναι μία από τις αντιδράσεις για τα σχόλια του Στέφανου Κασσελάκη στο βίντεο που ανέβασε στα social media.

Δείτε επίσης