Πολιτική

Στεφανος Κασσελάκης: «Τυχαία» στο πατρικό θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μεϊκόπουλου

Πρόκειται για το σπίτι στο Βόλο όπου έκανε το... σόου με τις λάσπες , βγάζοντας τα παπούτσια του πριν εισέλθει στο εσωτερικό της κατοικίας

Στέφανος Κασσελάκης,  Βόλος,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το πατρικό της Ελένης Μεϊκοπούλου, θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, επέλεξε εντελώς... τυχαία να επισκεφθεί ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη επίσκεψή του στους πλημμυροπαθείς της πόλης.

Πρόκειται για το σπίτι όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του πριν εισέλθει στο εσωτερικό του με την οικοιδέσποινα να τον υποδέχεται... αιφνιδιασμένη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψη Κασσελάκη στο Βόλο παρών ήταν και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ενθουσιασμός

Στο βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο η κ. Μεϊκοπούλου φαίνεται να υποδέχεται με ενθουσιασμό τον κ. Κασσελάκη σα να είναι η οικοδέσποινα του σπιτιού ενώ στη πραγματικότητα στη συγκεκριμένη κατοικία διαμένει η ηλικιωμένη μητέρα της.

Η κ. Μεϊκοπούλου στη συνέχεια, μάλιστα, δείχνει να αιφνιδιάζεται όταν ο Στέφανος Κασσελάκης βγάζει τα παπούτσια του για να μπει μέσα.

Το πατρικό της θείας του βουλευτή του Συριζα Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου βρίσκεται επί της οδού Καραμπατζάκη, σημείο στο οποίο οι κάτοικοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι δυο κακοκαιρίες.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, πάντως είπε πως η επίσκεψη Κασσελάκη στο πατρικό σπίτι της θείας του, Ελένης Μεϊκόπούλου, δεν ήταν σκηνοθετημένη αλλά τυχαία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ο κ. Κασσελάκης μπήκε σε δέκα σπίτια και έτυχε ένα απ’ αυτά να είναι το πατρικό της θείας του, η οποία ήθελε να δείξει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που έφτασε η στάθμη του νερού και κατέστρεψε όλα τα έπιπλα.

Δείτε επίσης